ABDOMINOPLASTIA - SOLUTIA IDEALA PENTRU KILOGRAMELE IN PLUS!

Te numeri printre persoanele care nu reușesc să reducă din volumul abdomenului chiar și în urma exercițiilor fizice intense? Ai pierdut drastic în greutate sau poate ești o femeie după naștere și nu poți scăpa de excesul de piele de pe burtică? Soluția perfectă este abdominoplastia! Ce estea aceasta, precum și de ce este soluția ideală pentru kilogramele în plus, vom explica în următoarele rânduri.

 

Ce reprezintă această operație plastică - abdominoplastia?

Abdominoplastiaesteo intervenție chirurgicală de amploare, ce are ca scop îndepărtarea excesului de piele și grăsime de la nivelul abdomenului inferior și remodelarea corporală. Mai exact, ea are scopul de a înlătura ”șorțulețul” rămas adesea după o slăbire bruscă, o sarcină sau alte modificări metabolice ce înrăutățesc considerabil aspectul abdomenului. De asemenea, după această intervenție se pot întări și mușchii abdominali pe linia mediană sau se pot rezolva unele probleme de perete abdominal (hernii, eventrații, acestea fiind frecvent întâlnite pe linia albă - punct slab al organismului).

 

Cine apelează la abdominoplastie?

Evident că cei care vor să aibă un abdomen perfect. E clar lucru că chiar și dietele urmate cu succes nu oferă imediat corpul ideal, în special după fluctuații mari de greutate. Uneori, nici sala de sport nu rezolvă toate problemele legate de forma fizică, deoarece dacă mușchii mai pot fi antrenați, pielea și țesuturile conjunctive nu pot fi influențate prin sport. Iar când vine vorba de vergeturi, nici o cremă magică și nici cel mai iscusit maseur nu pot ajunge la nivel celular și elimina țesutul reparator ce constituie esența vergeturilor.

De regulă, miniabdominoplastia este indicată pacienților care la nivelul jumătății inferioare a abdomenului au un exces de grăsime și piele ce nu pot fi îndepărtate prin regim dietetic sau exerciții fizice. Vergeturile tegumentare care apar la femei mai ales după sarcini multiple pot fi atenuate și parțial îndepărtate tot chirurgical. Prin această intervenție se îndepărtează șorțul abdominal prezent, se pot întări mușchii abdominali pe linia mediană. Există cicatrici în urma operației? De regulă da, dar un chirurg plastician bun cu siguranță va lăsa o urmă abia observabilă, ușor de ascuns sub haine, spre deosebire de burta proeminentă, pielea lăsată sau vergeturile extinse.

 

Cum poate abdominoplastia schimba viața ta?

În primul rând vei deveni mult mai încrezut în tine și vei avea mai mult curaj în societate, pentru că nu te va mai deranja faptul cum arăți, căci oricum vei arăta perfect. De asemenea, vei reuși să te simți mai bine și la nivel fiziologic, deoarece surplusul de piele și grăsime poate fi un impediment la executarea unor sarcini zilnice. De exemplu, visai încă demult să mergi la anumite cursuri de dans sau yoga, acum deja va fi posibil, după operația de abdominoplastie.

Și pentru că contactul cu oamenii este foarte important, trebuie să ne învățăm a ne iubi așa cum suntem. Lipsa de încredere duce la reducerea calității vieții sociale. Persoanele care aleg să facă operația de abdominoplastie (când este cazul, sigur), devin mult mai sigure în forțele proprii și nu se rușinează să creeze noi legături și să comunice cu diferiți oameni. În plus, este deja demonstrat că felul cum arătăm ne poate influența nu doar viața personală, ci și cariera, întrucât persoanele mai atrăgătoare din punct de vedere fizic sunt angajate mult mai rapid, iar uneori au chiar și salarii mai mari.

Optează pentru servicii verificate și calitative, fără a te lăsa pradă prețurilor dubios de atrăgătoare. Este important felul cum arătăm, dar nu mai mult decât felul cum ne simțim. Important este armonia și pacea interioară, iar dacă eşti în căutarea unui estetician în Chişinău, tot ce trebuie să faci este să te programezi la o consultație: +373 (22) 202373.