ZODII TRADITIONALISTE CARE SE MINDRESC CU VALORILE LOR

Sînt cîteva zodii tradiționaliste care sînt foarte apreciate pentru valorile lor de viață. Tradiționalist nu înseamnă plictisitor și rigid, înseamnă un om cu valori solide, care respectă adevărul și dragostea.

Capricornul, mereu cu planuri bine gîndite

Nativul Capricorn este genul de om care nu lasă nimic la voia întîmplării. El are întotdeauna un plan bine ticluit pentru orice, oricît de insignifiant ar părea pentru ceilalți. Capricornul nu suportă surprizele și neprevăzătul, deși se descurcă bine în situații de criză pentru că el are mereu un plan de rezervă, niște bani puși deoparte și cîțiva prieteni de nădejde care îl vor ajuta.

Taurul, pragmatic și realist

În topul cu cele mai conservatoare zodii se află mereu zodia Taurului. Nativul acestei zodii este statornic, pragmatic și echilibrat. Elementul lui primordial este Pămîntul, iar cei născuți în zodii de Pămînt au rădăcini adînci, bine înfipte în tradiția și obiceiurile familiilor lor. Dacă vrei să trăiești alături de un Taur, trebuie să trăiești după regulile lui, pentru că foarte greu va accepta vreo schimbare. Iubește confortul și viața patriarhală, liniștită și destul de monotonă.

Fecioara în topul cu zodii tradiționaliste

De cîte ori nu ai auzit că Fecioarele sînt tipicare și că nu le scoate nimeni din rutina lor? Ei bine, da, nativii Fecioară sînt meticuloși și adoră să 'despice firul în patru' cînd se confruntă cu o problemă nouă. Sînt prudenți și calculați, preferă să meargă pe drumul bătut de alții, decît să se aventureze pe o cale necunoscută. Dar este de apreciat faptul că sînt raționali și că nu își asumă riscuri inutile. Alături de o Fecioară, nu vei avea niciodată surprize neplăcute!

Peștii, conservatori și familiști

Nativii zodiei sînt recunoscuți pentru calitățile lor deosebite, pentru firea creativă și romantică, pentru generozitatea cu care se adresează celor din jur. Cu spiritul lor filantrop, demonstrează că sînt oameni pe care te poți baza în împrejurările dificile. Pentru ei, valorile umanitare, prietenia și dragostea de familie sînt adevărate principii de viață. Chiar dacă sînt visători și idealiști, ei apreciază tradițiile și obiceiurile sociale cu care au crescut.

Leul, un lider care respectă tradiția

Nativul Leu are stofă de lider oriunde și oricum ar trăi. Iar un lider are nevoie și de valori tradiționale pentru a-i înțelege pe toți din jurul lui. Leul este profund conectat cu familia lui, cu cercul lui de prieteni sau cu restrînsa comunitate în care trăiește. El are nevoie de oameni și are nevoie să le transmită o imagine clasică, adevărată, sinceră și ancorată în realitate. Din acest punct de vedere va fi mereu printre cele mai apreciate zodii tradiționaliste.

Sursa: libertatea.ro