O tipă și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri

Gracie Bon a intrat pe teren înaintea unul meci de baseball din cea mai importantă competiție din lume, Major League Baseball (MLB), și imaginile au făcut înconjurul lumii.

Tînăra, originară din Panama, e un influencer cu peste 6 milioane de urmăritori pe Instagram. Gracie Bon a postat un clip video în care mergea pe terenul de baseball înaintea unei partide din SUA, cu mesajul Major League, am sosit, iar internauții au ”taxat-o”.

Locul tău nu este pe teren,De ce cerșești și mai multă atenție”, ”Crezi că ești specială?” sau ”Ar trebui să ți se interzică să mai vii la meciuri”, au fost doar cîteva dintre reacțiile in mediul online.

În urmă cu aproximativ două luni, Gracie Bon le-a cerut companiilor aeriene să facă scaunele mai mari pentru a nu mai fi nevoită să plătească mereu pentru două locuri. Ulterior, a decis să rezolve singură problema și și-a achiziționat propriul avion.

”Mi-am cumpărat primul meu avion. Companiile aeriene nu vor să mărească locurile pe scaune, așa că am luat problema în propriile mîini.

Acest avion e perfect pentru oameni ca mine, scaunele sunt minunate și nu trebuie să mai plătesc bilete. Exact ceea ce aveam nevoie. Prețul a fost destul de mare și voi plăti toată viața, dar îmi iubesc noul avion”, a spus Gracie Bon.