TREI ZODII GREU DE CUCERIT. NU ISI DAU INIMA ORICUI!

Mare minune să cucerești un Capricorn de la prima întîlnire. Iar alături de el mai sînt încă două zodii greu de cucerit.

Evident că fiecare zodie are nativii ei pretențioși și greu de cucerit. Dar trei zodii bat recordul. Persoanele născute în aceste trei zodii nu se îndrăgostesc niciodată la prima vedere… și nici la a doua. Ai nevoie de multă răbdare și de imaginație să le cucerești inima definitiv.

Zodia Capricorn își ascunde emoțiile

Evident, nativii Capricorn, mai ales bărbații, sînt greu de cucerit de la prima întîlnire, nu doar pentru că ei își ascund emoțiile și încearcă să pară cît mai degajați, dar pentru că ei nu cred în dragoste la prima vedere. Capricornii nu cred în emoții, pasiune și aventuri. Ei au nevoie de timp pentru a se atașa de cineva, au nevoie de dovezi de afecțiune profundă, nu doar de o atracție trecătoare.

Zodia Fecioară, cea mai circumspectă

În mod cert, pe cît sînt de calculate în viața de zi cu zi, pe atît sînt de circumspecte în dragoste. Fecioarele sînt precaute și sînt foarte exigente. Ele cer mult de la un partener de viață. Nu își oferă inima oricui. Trebuie să fie cineva cu aceleași preocupări și același stil de viață ca al lor, cu aceleași obiective, dar și cu aceeași putere financiară. Pentru Fecioare, dragostea nu înseamnă nimic dacă nu au siguranță și stabilitate.

Zodia Taur, surprinzător de greu de cucerit

Deși nativii Tauri sînt amatori de flirturi, petreceri și mici aventuri, inima lor este greu de cucerit. Un Taur va lua tot ce i se oferă în dragoste, dar nu va oferi iubire și afecțiune decît cuiva care întrunește cele mai înalte standarde. Nativii Tauri sînt foarte pretențioși, și bărbații, și femeile deopotrivă. Ei au nevoie de multe alte lucruri pe lîngă dragoste… pasiune plină de imaginație, mister și totodată afecțiune profundă. Abia cînd găsesc toate aceste lucruri la un singur om, pot fi ușor de cucerit.

Sursa: libertatea.ro