TREI ZODII DE FEMEI CARE DAU CLASA ORICARUI BARBAT LA VOLAN

Se spune că femeile au ceva probleme la volan și că acolo unde e un ambuteiaj nejustificat cel mai probabil la mijloc se află o doamnă sau o domnișoară. Totuși, din punct de vedere astral, există zodii de femei care pot da clasă la volan oricărui bărbat.

 

1. Femeia CAPRICORN este pe primul loc

Nativele din această zodie sînt responsabile şi precaute, de aceea vei fi mereu în siguranţă cînd te afli în maşină cu o femeie Capricorn. Secretul lor este că starea de spirit nu le afectează modul în care conduc, oricît de multe probleme ar avea acasă sau cît de fericite ar fi, nu sînt deloc imprevizibile şi se controlează. Cel mai tare le enervează şoferii care sînt indisciplinaţi şi care claxonează mult.

 

2. Femeia SĂGETĂTOR este pe locul doi

Nativele acestei zodii se comportă exact ca un instructor auto, parchează foarte bine şi au o viteză de reacţie. Sînt sigure pe ele, nu se enervează cînd apar situaţii neprevăzute şi nu conduc agresiv. Chiar dacă este un drum lung si dificil, să nu-ţi faci probleme pentru că o să conducă pe măsură, se va concentra la maximum.

 

3. Femeia TAUR conduce precaut

Femeile Taur au o dexteritate înnascută şi nu se vor avînta niciodată în depăşiri periculoase şi se descurca în orice situaţie. Ţin foarte mult la aspectul maşinii care trebuie sa fie îngrijită şi să arate perfect. Nativa acestei zodii este mereu lăudată cînd este la volan.

Sursa: bzi.ro