SPORTIVII DIN TARA SUSTIN BLOCUL COMUNISTILOR SI SOCIALISTILOR

Asociațiile sportive din Republica Moldova și-au anunțat sprijinul pentru echipa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

Sportivii au declarat că cele două formațiuni politice au făcut foarte mult pentru dezvoltarea sportului din țară, dar și pentru apărarea valorilor tradiționale ale poporului moldovenesc.

”Pe parcursul cînd am avut susținerea comuniștilor și socialiștilor în Parlament au fost alocate milioane de lei pentru dezvoltarea sportului, amenajarea, deschiderea secțiilor de șah, desfășurarea diferitor evenimente sportive, seminare. Reprezentanții acestor formațiuni stau la apărarea nu doar a sportului, dar și a valorilor tradiționale moldovenești. Sînt oameni care au apărat și apără interesele fiecărui cetățean. De aceea, îndemn să ieșiți să votați pentru Blocul Comuniștilor și Socialiștilor”, a declarat Sergiu Bargan, membru al Federației de șah.

Campionul multiplu la șah, Svetlana Petrenco, a menționat că toate acțiunile blocului coincid cu interesele cetățenilor de a trăi și munci în țară.

”Liderii blocului Vladimir Voronin si Igor Dodon ne-au susținut masiv în perioada guvernării lor. Aceasta atitudine ne-a stimulat să venim cu medalii de la competițiile sportive. Eu au demonstrat în fapte că doresc relații bune și cu Estul, și cu Vestul. Mulțumită lui Igor Dodon și echipei sale, au loc competiții care unesc sportivii de pe cele două maluri ale Nistrului”, a declarat Petrenco.

Sportivii au remarcat că echipa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a dovedit prin acțiuni concrete că își iubește cu adevărat țara și neamul, apără statalitatea, valorile tradiționale și familia.

Sursa: a-tv.md