RECOMANDARI CULINARE PENTRU FIECARE ZODIE

Potrivit astrologilor, fiecare zodie trebuie să consume anumite produse pentru a avea energia necesară și pentru a nu-și pune sănătatea în pericol.

 

Berbec

Nativii din Berbec trebuie să acorde o atenție sporită regimului lor alimentar. Mîncărurile fierbinți, murăturile și afumăturile nu numai că nu le fac bine, dar chiar le dăunează. În schimb, nucile, arahidele, fructele și legumele proaspete, cerealele nu trebuie să lipsească din meniul zilnic.

Taur

În cazul reprezentanților acestei zodii, important este să mănînce mai puține dulciuri. Preparatele gustoase și pline de calorii sînt preferatele acestor persoane, dar nu îi ajută deloc să-și mențină silueta. Iată de ce, trebuie să umple frigiderul cu legume și fructe proaspete, cu fructe de mare și pește.

Gemeni

Cafeaua și ceaiul negru nu fac casă bună cu Gemenii. De aceea, pentru a evita durerile de cap și stările de sfîrșeală, trebuie să introducă în meniu cîteva produse simple: citrice, roșii, carne slabă, indiferent de care, pește.

Rac

Nativilor din Rac li se recomandă cît mai multe lactate, în special kefirul, laptele bătut, etc. Varza și alte legume pregătite sub formă de salată sau supe îi va ajuta să lupte împotriva chinuitoarei senzații de foame și să-și întărească imunitatea.

Leu

Chiar dacă au o stare de sănătate de invidiat, nu trebuie, totuși, să ignore unele recomandări. Astfel, din cînd în cînd este bine să fie mai săbuiți cu mîncarea, renunțînd la preparatele grele, picante. În locul lor pot consuma mere, stafide, carne slabă la grătar, salată verde.

Fecioară

Prăjelile, preparatele sărate și grase, afumăturile și dulciurile nu ar trebui decît rareori să poposească în farfuriile nativilor din Fecioară. La o parte trebuie date, de asemenea, făinoasele, dar și produsele rafinate. Mai multe alimente naturale și proaspete, gătite termic, înăbușite.

Balanță

Cereale, spanac, salatele verzi și stafidele îi vor scoate din necaz pe reprezentanții acestei zodii, contribuind la menținerea unei stări bune de sănătate.

Scorpion

Astrologii atrag atenția că starea de spirit și psihică a Scorpionilor ajunge în punct critic tocmai din cauza unei alimentații incorecte. Încercați să adăugați în meniu fructele de mare, legumele proaspete, verdețurile, carne și pește, dar nu grase, miere și fructe.

Săgetător

Nativilor din Săgetător li se recomandă mai multe produse naturale, cu conținut redus de calorii. În caz contrar, se vor simți lipsiți de vlagă. Dulciurile trebuie înlocuite cu fructe uscate și miere, în iar alunele și nucile pot lua locul gustărilor.

Capricorn

Pentru reprezentanții acestei zodii se recomandă mîncărurile ușoare și hrănitoare. Salate din legume, pește și carne de pui, alături de cereale.

Vărsător

Veșnic în mișcare și neobosiți, nativii din Vărsător își pot asigura energia necesară pentru a-și duce la îndeplinire planurile zilnice din produse bogate în vitamina C, care acum, pe timp de iarnă, sînt citricele.

Pești

Mari amatori de mîncăruri bune și alese, reprezentanții acestei zodii trebuie să uite, pentru o vreme, de plăcerile lor culinare pentru a scăpa de kilogramele în plus. Prin urmare, trebuie să consume mai multe ouă, pește, carne slabă, fructe și legume. Fără pîine, făinoase, fără prăjituri și bomboane.

Sursa: dcbusiness.ro