IGOR DODON: AVEM FERMA CONVINGERE SI ENERGIA NECESARA PENTRU A DUCE LA BUN SFIRSIT CELE INCEPUTE

Candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, efectueză o vizită în raioanele Ștefan Vodă și Căușeni.

„Exact la ora 9 dimineața, am început discuțiile cu locuitorii satului Caplani și de la bun început, le-am mulțumit pentru faptul că pe timp de ploaie, au venit la întrevedere.

Am abordat diverse subiecte. Am ținut să remarc că echipa noastră a reușit să facă multe lucruri bune, unele mai trebuie finalizate, dar avem ferma convingere și energia necesară pentru a duce la bun sfîrșit cele începute.

Achitarea pensiilor și a îndemnizațiilor sociale, reabilitarea drumurilor și susținerea exportatorilor, stabilitatea politică și creșterea economică – toate acestea și multe altele îi interesează pe oameni și obiectivul nostru principal este de a răspunde așteptărilor lor.

În satul Crocmaz, am discutat cu localnicii care în aceste zile recoltează roada de struguri. Grija lor principală este problema privind asigurarea cu pensii – oamenii consideră că mărimea pensiilor este insuficientă și cer statului majorarea acesteia.

Drept răspuns la această rugăminte, le-am spus că echipa noastră a reușit să identifice mijloace pentru achitarea suplimentului unic la pensie, iar anterior – să obțină indexarea pensiilor de două ori pe an. Noi vom depune toate eforturile și pentru soluționarea altor probleme cu care ei se confruntă”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe o rețea de socializare.