IGOR DODON A PARTICIPAT LA LANSAREA EDITIEI SPECIALE A „ALMANAHULUI POLITIC”

Șeful statului a participat la lansarea ediţiei speciale a „Almanahului Politic”, care reflectă activitatea sa în funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova.

„Pentru mine a fost o surpriză plăcută atunci cînd am aflat că se pregăteşte această ediţie specială a Almanahului Politic”, a subliniat șeful statului.

Concentrat pe exercitarea atribuţiilor pe care le are Preşedintele Republicii Moldova, în toţi aceşti ani Igor Dodon nu s-a gîndit nici că cineva documentează fiecare pas pe care-l face, fiecare eveniment la care participă, fiecare declaraţie etc. Graţie echipei „Almanahului Politic”, Igor Dodon a devenit primul

Preşedinte al Republicii Moldova activitatea căruia poate fi urmărită de fiecare cetăţean zi de zi, oră de oră. Şeful statului este mîndru că în aceşti ani a reuşit să furnizeze suficientă „materie primă” ca în final să apară o ediţie atît de impunătoare.

Președintele țării a mulțumit echipei „Almanahului Politic” pentru iniţiativa cu care au venit şi pentru efortul depus ca această ediţie inedită să vadă lumina tiparului.

De asemenea, Igor Dodon le-a mulțumit cetăţenilor Republicii Moldova pentru încrederea şi susţinerea acordată în cadrul întrevederilor pe care le-a avut în marea majoritate a localităților Moldovei pe care le-a vizitat. Șeful statului le-a mulțumit și pentru faptul că i-au dat energia necesară și încrederea să meargă mereu înainte. Președintele a asigurat cetățenii că va da dovadă și pe viitor de caracter, responsabilitate, echilibru în acțiunile sale și va continua să apere și să promoveze valorile noastre naționale.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova