IGOR DODON A PARTICIPAT LA GALA ABSOLVENTILOR DIN GAGAUZIA

Astăzi Președintele Igor Dodon a participat la Gala Absolvenților din Găgăuzia – ceremonie festivă organizată anual cu prilejul finalizării studiilor, care s-a desfășurat în Piața Victoriei din orașul Comrat.

Președintele a felicitat absolvenții cu acest prilej deosebit, le-a urat succese în continuare și le-a dorit să fie mereu curioși și perseverenți. De asemenea, șeful statului le-a dorit să aibă încredere în forțele proprii, să-și stabilească scopuri ambițioase pe care să le obțină și să nu uite niciodată de locurile natale și de iubiții profesori.

După ce i-a salutat pe toți, Igor Dodon a înmînat Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova, absolvenților care s-au remarcat pe parcursul procesului educațional și au înregistrat rezultate bune.

În cadrul evenimentului șeful statului a anunțat că și în acest an va înmîna „Diploma de Onoare” celor 100 mai buni absolvenți de liceu din toată țara, promoția 2019. "Acest eveniment a devenit deja tradițional și se desfășoară al treilea an consecutiv fiind un gest de atenție și încurajare a tinerilor, precum și un impuls spre atingerea unor noi performanțe", a specificat Igor Dodon.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova