IGOR DODON A DISCUTAT CU AGRICULTORII DIN RAIONUL SOROCA

Candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a discutat cu agricultorii din raionul Soroca. Interlocutorii au abordat multiple subiecte legate și de viitorul țării noastre, și de dezvoltarea economiei și de acțiunile de susținere a sectorului agricol.

„Bineînțeles că agricultorii noștri sînt îngrijorați de consecințele secetei fără precedent și mizează pe sprijin în continuare. I-am asigurat că avînd o echipă experimentată, vom continua să întreprindem măsuri eficiente menite să stimuleze dezvoltarea agriculturii.

Întîlnirile din raionul Soroca s-au încheiat în satul Căinarii Vechi. Am remarcat cît de important este să păstrăm stabilitatea internă, să stabilim relații reciproc avantajoase cu partenerii externi, să apărăm valorile familiale.

Totodată, oamenii au dorit să cunoască cum se rezolvă problemele legate de reabilitarea drumurilor și a infrastructurii, crearea locurilor de muncă, în primul rînd, pentru tineri. Au fost și întrebări despre reparația clădirilor grădinițelor, aprovizionarea cu apă potabilă, gazificare, evacuarea deșeurilor.

Le-am dat asigurări locuitorilor satului că problemele lor vor fi soluționate prin participarea activă a echipei noastre. Peste un timp ne vom întîlni din nou și vom verifica rezultatele acțiunilor întreprinse”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe o rețea de socializare.