SEFUL STATULUI A INMINAT GHIOZDANE CELOR CIRCA 350 DE COPII DIN BALTI CARE VOR MERGE IN CLASA I

Circa 350 de copii din orașul Bălți care vor merge în clasa I au primit ghiozdane și rechizite școlare de la Fundația de Binefacere a Primei Doamne ”Din Suflet”. Evenimentul festiv organizat cu acest prilej a avut loc la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Bălți și face parte din Campania Națională de asigurare cu ghiozdane și rechizite școlare a celor 25 000 de copii din toată țara care merg în clasa I, lansat de Fundație.

Președintele țării le-a urat copiilor să fie sîrguincioși și dornici de carte, iar părinților să fie alături și să le ofere toate posibilitățile de a avansa în Țara Cunoștințelor. Totodată, Igor Dodon și-a exprimat speranța că ghiozdanele înmînate astăzi vor fi un suport util pentru toți cei care-l primesc.

De asemenea, șeful statului a ținut să menționeze că Programul Național ce prevede oferirea de ghiozdane și rechizite școlare pentru toți copiii din țară care vor merge în anul curent în clasa I este în deplină desfășurare. ”Pînă la 1 septembrie reprezentanții fundației vor vizita toate raioanele țării”, a declarat Președintele Igor Dodon.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova