PRESEDINTELE IGOR DODON A INMINAT DISTINCTII DE STAT UNUI GRUP DE CETATENI AI REPUBLICII MOLDOVA

În cadrul unei ceremonii oficiale la Reședința de Stat, președintele țării a înmînat distincții de stat unui grup de cetățeni ai Republicii Moldova, în conformitate cu decretele pe care le-a semnat anterior.

Astfel, șeful statului a conferit ordine și medalii unor cetățeni care au activat în diverse domenii, iar pe parcursul anilor s-au remarcat prin muncă îndelungată şi prodigioasă. Printre aceștia, sportivi de performanţă care au obținut succese în cadrul unor competiţii naționale și internaţionale, actori care au dus faima țării noastre peste hotare, militari care au contribuit la educarea tinerei generații în spiritul militaro-patriotic, persoane din domeniul administrației publice care au promovat transformările social-economice, și alte categorii de cetățeni care reprezintă mai multe generații.

Igor Dodon le-a mulțumit tuturor pentru munca imensă şi răbdarea pe care o depun zilnic, pentru activitate și dedicație profesională, dorindu-le succes în continuare.

Totodată, șeful statului a reiterat faptul că va decora și în continuare persoane simple care s-au dedicat muncii și activității, care au adus contribuții substanțiale la dezvoltarea și edificarea statului nostru.

La finalul ceremoniei, Igor Dodon a adresat sincere felicitări cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște care se apropie.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova