IGOR DODON INTREPRINDE O VIZITA DE LUCRU IN DOUA RAIOANE DIN NORDUL MOLDOVEI

Candidatul la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, întreprinde o nouă vizită de lucru prin țară. Despre acest lucru a anunțat Igor Dodon pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

„O nouă zi – noi întîlniri! Astăzi sîntem din nou la nordul Moldovei – în raioanele Soroca și Florești.

Inițial am avut o întrevedere cu agenții economici din orașul Soroca. Le-am vorbit detaliat despre conținutul platformei mele electorale: despre politica socială și cea economică, dezvoltarea industriei și a infrastructurii, susținerea familiilor și a categoriilor vulnerabile de cetățeni, politica externă echilibrată, consolidarea statalității și apărarea valorilor tradiționale.

Agenții economici au manifestat un interes sporit față de acțiunile autorităților privind susținerea economiei naționale în condițiile de criză pandemică și secetă cumplită. I-am asigurat de faptul că toate eforturile depuse pînă în prezent pentru susținerea stabilității macroeconomice se vor solda cu rezultate pozitive, iar încasările fiscale vor conduce la îndeplinirea angajamentelor sociale în volum deplin”, a scris președintele.