IGOR DODON A VIZITAT RAIONUL ANENII NOI

Astăzi, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o discuție sinceră și productivă cu locuitorii raionului Anenii Noi, care au abordat diverse probleme de ordin social, economic și juridic cu care se confruntă.

Șeful statului a informat oamenii despre asistența oferită țării noastre de partenerii externi de dezvoltare, în special, despre unitățile de transport marca „KAMAZ” donate de Federația Rusă care în curînd vor ajunge în Republica Moldova. Igor Dodon și locuitorii raionului Anenii Noi au mai discutat despre inițiativele și acțiunile instituției prezidențiale care au drept scop asigurarea bunăstării cetățenilor țării.

De asemenea, Președintele a relatat faptul că, în vederea marcării Anului Familiei în Republica Moldova, în anul curent va fi pus în acțiune un amplu program național de activități menite să consolideze instituția familiei. În context, șeful statului a felicitat trei cupluri din raionul Anenii Noi care au împlinit peste 50 de ani de la celebrarea căsătoriei și două familii numeroase, una care educă 9 copii, iar cealaltă - 7 copii. Igor Ddon le-a urat mulți ani, sănătate și prosperitate.

”Întrevederile cu cetățenii în raioanele țării vor continua”, a conchis Președintele Moldovei.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova