IGOR DODON A CONFERIT DISTINCTII DE STAT

Șeful statului a înmînat distincții de stat unor cetățeni ai Republicii Moldova, conferite anterior prin decrete prezidențiale, în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite față de stat, pentru muncă îndelungată și prodigioasă în domeniile de activitate și merite în educarea tinerei generații în spiritul patriotismului.

Acestea sînt persoane din diverse domenii, precum: militari care asigură securitatea patriei noastre, lucrători medicali care depun efort la supravegherea sănătății cetățenilor țării, veterani ai structurilor de forță, cercetași, reprezentanți ai aviației civile, precum și alte personalități care contribuie la dezvoltarea statului nostru.

Președintele țării a adresat tuturor sincere mulțumiri pentru munca imensă şi răbdarea pe care o depun zilnic, pentru activitate și dedicație profesională.

Igor Dodon a reiterat faptul că și în continuare va decora persoane simple care s-au dedicat muncii și activității contribuind substanțial la dezvoltarea și edificarea statului nostru - Republica Moldova.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova