DEPUTATUL OAZU NANTOI A SUFERIT UN ACCIDENT IN BULGARIA

Deputatul PAS, Oazu Nantoi, a suferit în weekend un accident în Bulgaria. Informația a fost confirmată pentru Moldpres de șeful Serviciului de presă al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Aurica Rusnac-Jardan.

Conform surse citate, deputatul nou-ales a suferit un accident în Bulgaria și a fost preluat de SMURD și adus la Chișinău. “Starea legislatorului este stabilă”, a spus Jardan.

Solicitat de Agenție, purtătorul de cuvînt al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, Liliana Puşcaşu, a menționat că echipajul SMURD a plecat către Bulgaria sîmbătă și a revenit în dimineața curentă în jurul orei 3.00.

Deputatul a suferit un traumatism aflîndu-se în regiunea Montana, Bulgaria. Intervenția terestră transfrontalieră a fost efectuată de un echipaj de medici și paramedici SMURD cu o ambulanță de tip C1. Pe parcursul drumului persoana a fost strict monitorizată de echipa calificată, fără a avea complicații. Alesul poporului a fost internat la Institutul de Medicină Urgentă din capitală.

Din primele informaţii, se pare că este vorba de un accident de paraşutism, Oazu Nantoi fiind vicepreşedintele Federaţiei de Paraşutism din R. Moldova. Deputatul Oazu Nantoi are 73 de ani și este pasionat de paraşutism, îl practică din 1966, făcînd o pauză de 31 ani şi revenind în 2004.

Sursa: Moldpres