DESPRE RASISM SI DICTATURA CORECTITUDINII POLITICE

După coronavirus, lumea va fi alta, dar infinit mai rea

Pe fondul panicii mondiale provocate de coronavirus, uciderea din culpă, la Minneapolis, a afroamericanului George Floyd de către un polițist american pare a fi mai degrabă un pretext al promotorilor Corectitudinii Politice, în care, pe lîngă transformarea mondializată a acestei victime într-un martir, într-un simbol ”al rezistenței împotriva rasismului, se urmărește impunerea legiuitoare, pe tot Mapamondul, a ”principiilor” dictatoriale dorite de neomarxiști. Bineînțeles că acel polițist trebuie judecat și condamnat pentru crimă, dar se pune întrebarea: Sînt SUA o națiune rasistă ori o Țară ca oricare alta, așa cum multe sînt și în Europa, în care rasismul este reprezentat la nivelul unor grupări extremiste și de cele mai multe ori ilegale?

Pentru a răspunde la această întrebare, vom recurge la statistici. Iată doar cîteva: negrii americani reprezintă 13% din populație, iar albii 63%; primarii din Hudson, Washington și San Francisco sînt negri; fostul Președinte american Barack Obama este negru; în ultimul deceniu, SUA au avut doi Secretari de Stat care sînt negri. Este vorba despre Collin Powel și Condoleezza Rice; 65% din crime și violențe sînt comise de negri, deși reprezintă 13%. Aici nu mai vorbim și despre marile personalități negri din cultură, sport, medicină, știință, Armată etc. În acest context, cît de ignorant poate fi cineva ca să afirme că SUA sînt o națiune rasistă? Afirmă însă acest lucru adepții Corectitudinii Politice care vor ca minoritățile să domine majoritățile prin demolarea întregii ordini mondiale. Aici ne referim la minoritățile sexuale care vor ca și religia și Constituțiile Țărilor să fie rescrise în favoarea lor, la cei care neagă neștiințific existența raselor umane etc.

După uciderea lui George Floyd de către acel polițist mult prea zelos și criminal, antirasismul s-a extins la scară planetară ca o modă. S-a ajuns cu absurdul pînă acolo încît unii au ajuns să-l compare cu Mahatma Gandhi.

 

Cine a fost George Floyd, simbolul de astăzi al protestelor antirasiste?

Ca să înțelegeți mai bine absurdul situației, că uciderea lui George Floyd este doar un ”pretext oportun” pentru impunerea unor noi comandamente, la nivel mondial, de către adepții Corectitudinii Politice, vă oferim cîteva date din dosarul penal al lui Floyd, care au fost dezvăluite de către sursa The Courier Daily și șeful sindicatului polițiștilor. Iată, așadar, pentru ce au luat foc America, Europa, Australia etc.!

George Floyd are un trecut infracţional. Activista conservatoare Candace Owens a spus că Floyd a ameninţat cu arma o femeie însărcinată punîndu-i un pistol pe abdomen şi chiar a jefuit o femeie însărcinată. În 2009, Floyd a fost arestat pentru o infracţiune de jaf de gradul 1, fiind acuzat că a participat la un atac şi jaf armat în 2007. A recunoscut că s-a dat drept agent guvernamental pentru a cîştiga încrederea proprietarei şi a putea intra în casă. Nu a reuşit să o convingă, astfel că a pătruns cu forţa în locuinţă. Alţi cinci bărbaţi care aşteptau în apropierea locuinţei i s-au alăturat. George Floyd a început să scotocească prin locuinţă, în timp ce doi dintre complicii săi au lovit victima care a strigat după ajutor. Victima a relatat Curţii că a fost ameninţată cu o armă de suspectul principal. Floyd şi complicii săi nu au găsit bani, şi au sustras doar bijuterii şi un telefon mobil.

Autopsia lui George Floyd a stabilit că afro-americanul era drogat la momentul morţii, în organismul său găsindu-se urme de Fentanyl, metamfetamină, canabis şi morfină. Aceste droguri nu au fost considerate factori în moartea lui Floyd. Istoricul său infracţional arată că George Floyd a fost implicat în comerţ cu droguri şi era consumator. El suferea de boli de inimă. Legiştii au stabilit că Floyd a murit în urma unui stop cardio-respirator în timpul imobilizării de către Poliţie. Totodată, George a fost confirmat cu coronavirus. Infecţia nu a jucat însă nici un rol în moartea sa. George Floyd a mai fost implicat şi în anii 90 în dosare de furt şi posesie de cocaină, însă nu e clar dacă a fost şi condamnat.

George Floyd, 46 de ani: 1998 – 10 luni de închisoare pentru jaf armat; 2002 – 8 luni de închisoare pentru cocaină; 2004 – 10 luni de închisoare pentru cocaină; 2005 – 10 luni de închisoare pentru cocaină; 2007 – 5 ani de închisoare pentru jaf armat la domiciliul unei femei însărcinate.

Prin urmare, cît de ignorant ori manipulabil poate fi cineva dacă ajunge să pună semn de egalitate între George Floyd și Mahatma Gandhi?

 

Antirasiștii rasiști

Observăm că prin valurile acestea de proteste antirasiste, care pare că sînt minuțios controlate, se urmărește instaurarea unei frici globale în rîndurile populațiilor majoritare. Planul este astfel conceput încît omenirea trebuie să se teamă să mai vorbească despre existența raselor, să spună ”negru” unui om provenit din Africa, să mai acuze vreun negru chiar și cînd acesta comite o crimă feroce etc., timp în care trebuie să se instaureze cît mai radical dictatura Corectitudinii Politice.

Cît privește strict revendicările antirasiștilor, aici observăm ”principiile” potrivit cărora negrii trebui privilegiați doar pentru simplul fapt că sînt negri. Asta presupune asistență socială, punctaj suplimentar la facultăți și priorități la angajare, criteriul de evaluare fiind, la fel ca și la homosexuali și transsexuali, rasa neagră, nicidecum competența. Prin toate acestea, activiștii antirasiști trădează faptul că, în fond, îi consideră pe negri nu doar o minoritate chipurile defavorizată, ci, pur și simplu, egali cu cei cu dizabilități, cu bătrînii neputincioși etc., căci doar aceste categorii au nevoie de legi speciale care să-i favorizeze. Astfel, antirasiștii, în marea lor majoritate albi, care reclamă aceste privilegii pentru negri se transformă în rasiști, căci îi consideră pe negri inferiori altor rase de vreme ce solicită pentru ei favoritisme sociale ca și pentru handicapați.

 

Antirasiștii, demolatori ai științei, ai istoriei, culturii și civilizației umane

Isteria planetară provocată de uciderea lui George Floyd a atins cote demențiale și continuă să țintească scopuri dintre cele mai diabolice și distructive pentru umanitate. S-a reușit deja, de mult, negarea adevărului științific al existenței raselor umane, iar asta la nivel social, de instrucție școlară și chiar academic. Neomarxiștii Corectitudinii Politice cred că doar astfel se elimină potențiale discriminări rasiale, deși nici un savant, nici un iluminist de seamă ori orice om cu o instrucție elementară nu se poate gîndi că o rasă este superioară alteia. În SUA, de exemplu, nu poți spune că cineva e negru, căci nu-i Corect Politic, ci afroamerican. Rasele umane există, nu le putem nega, iar idealul omenirii nu poate fi decît coexistența lor pașnică și progresistă prin complementări multiple.

Adepții Corectitudinii Politice, cei care acum, după uciderea lui George Floyd, s-au mobilizat sub sloganul ”Black Lives Matter” (viețile negre contează), au înțeles că, pe fondul panicii mondiale provocate de coronavirus, pot să-și impună legislativ, în continuare, la scară planetară, absolut toate planurile lor aberante, antiumane și distrugătoare. De astă dată, ”tradițional”, Rusia nu va putea fi acuzată ca fiind vinovată de atentate la civilizația umană, ci Occidentul opulent care a îngenuncheat în fața Corectitudinii Politice. La fel nici conservatoarea lume arabă! Prin urmare, profitîndu-se de uciderea lui George Floyd, de existența pandemiei de coronavirus și vulnerabilitatea Guvernelor, ”administratorii” Corectitudinii Politice vor să dea o lovitură planetară.

Succesele lor în fața Guvernelor și legiuitorilor din Occident le-am mai pomenit și nu vreau să le repet. Aici vă reamintesc despre legiferarea căsătoriilor între persoanele de același sex, dreptul lor de a adopta copii; eliminarea apelativelor de ”doamnă” și ”domn”, precum și renunțarea la apelativelor ”tată” și ”mamă” în favoarea celor de ”părinte 1 și părinte 2”; revizuirea sexualității lui Iisus și a Fecioarei Maria; instituționalizarea educațională a copiilor prin negarea autorității părinților, în favoarea școlii care îi învață că își pot alege sexul dorit prin intervenții medicale, că sexul nu este determinat genetic, ci este o opțiune etc.

Toate acestea au atras, ”cu de la sine putere”, și interzicerea unor capodopere literare și de artă, în general, care au definit progresul întregii umanități. Toate aceste determinări, rețineți!, vin din partea unei minorități care vrea să domine dictatorial majoritatea umană planetară. Diriguitorii dictatoriali ai Corectitudinii Politice nu pun în locul credinței, al Biserici, pe care vor s-o distrugă sau s-o transforme, ori în locul valorilor umane civilizatorii reguli morale progresiste, legiuiri de natură să aducă pace universală și conviețuire ideală între indivizi și rase umane, ci o lume desprinsă din Sodoma și Gomora.

După uciderea lui George Floyd, America, Europa și Australia s-au isterizat atît de activ sub sloganul ”Black Lives Matter” încît s-a ajuns la interzicerea unor filme din categoria capodoperelor cinematografiei mondiale, așa cum este ”Pe aripile vîntului”, a unor celebre opere literare doar pentru că acestea au personaje care se manifestă rasist, dar s-au apucat să demoleze și numeroase statui ale unor personalități istorice pentru că acestea au trăit și au acționat în contextul existenței rasismului și al sclaviei negrilor. Constatăm, așadar, că se urmărește ștergerea memoriei colective și inculparea juridică a întregii evoluții civilizatorii și științifice a umanității.

Așa cum era și de prevăzut, extremismul Corectitudinii Politice a determinat apariția unor grupări care i se opun. O statuie reprezentînd un sclav negru a fost vandalizată cu vopsea albă într-un parc din oraşul francez Pau. În replică la sloganul ”Black Lives Matter”, în apropierea statuii vandalizate a fost făcută inscripţia ”White Lives Matter” (viețile albe contează).

 

La ce trebuie să ne așteptăm?

Dacă ne facem timp să analizăm cu atenție absolut toate acțiunile ofensive ale susținătorilor Corectitudinii Politice, constatăm că aceștia urmăresc o criminală schimbare a actualei ordini mondiale bazate pe tradițiile evoluționiste și civilizatorii exersate de către umanitate de milenii în favoarea omului și a procreației, a viitorului uman al planetei. Vor distrugerea întregului concept civilizator de evoluție planetară doar pentru plăcerile lor carnale și sociale care se opun procreației, pentru un alt tip de confort social solicitate de acestea, dar și pentru instaurarea unei dictaturi planetare a celor care au conceput neomarxismul Corectitudinii Politice.

Dacă e să urmărim firul logic al acțiunilor desfășurate de ei, al victoriilor repurtate în fața Guvernelor occidentale, atunci ne putem aștepta ca să fie interzis jocul de șah pentru că e rasist deoarece albul mută primul în mod discriminator; să fie denunțată Constituția SUA ca fiind un document final al unei populații migratoare, care nu doar că i-a ținut în sclavie pe negri, dar i-a exterminat în masă și pe indienii băștinași; să ceară abolirea Monarhiei britanice deoarece i-a înrobit pe aborigenii australieni, neozeelandezi, pe indieni etc.; să ceară Franței să elibereze toate coloniile pe care le mai deține; să ceară desființarea Statului Israel pe motiv că s-a fondat pe concepte mistice; să impună interzicerea folosirii în mod disproporționat, în picturi și vestimentație, a culorilor negru și alb și multe alte aberații demente care deja nu trebuie să ne mai mire!

La ce să ne mai așteptăm? Numai la rău, sînt sigur! Coronavirusul este doar ”un apendice oportun”. Marele rău începe după…!

Mihai CONŢIU