CE FLOARE ESTI IN FUNCTIE DE ZODIA DIN HOROSCOPUL EUROPEAN

BERBEC. Caprifoiul te defineşte pentru că reuşeşti să-i atragi pe ceilalţi în mod natural, prin farmec. Ești fermăcătoare, sensibilă, romantică și seducătoare. Dulceața caprifoiului este irezistibilă pentru albine, la fel cum și nativele acestei zodii sînt percepute de restul oamenilor. Berbecilor li se potrivesc la fel de bine și Crizantema, Muşcata, Crinul.

TAUR. Macul se potrivește cel mai bine Taurilor, însă și violetele, margaretele sau trandafirii. Te bucuri de siguranţă şi confort dar eşti, totodată, extrem de rezistentă, reuşind să te adaptezi cu uşurinţă oricărui fel de condiţii. Ești sensibilă și delicată, dar puternică și hipnotizantă cînd este cazul. Roșul aprins al macilor reprezintă firea pasională a Taurilor, dar și roșul pe care îl văd în fața ochilor atunci cînd sînt scoși din răbdarea lor.

GEMENI. Lavanda este cea mai potrivită floare pentru tine. Eşti ingenioasă şi îţi place să-ţi împărtăşeşti ideile şi să obţii mai multe perspective de la cei din jur. Eşti uimitor de productivă, creativă şi cu o minte foarte activă. Uneori îţi lipseşte lipsa de concentrare şi asta pentru că te simţi atrasă de mai multe lucruri. Florile care te mai reprezintă pe tine sînt și liliacul, crizantema și orhideea.

RAC. Florile albe, în special trandafirii albi, dar și lotus, crini albi sau mușcate albe sînt cele care definesc Racii. Sensibilitatea este cuvîntul tău de ordine. Eşti extrem de perceptivă, cu o intuiţie foarte dezvoltată şi complet deschisă cînd vine vorba de sentimente. Sînteți inocenți, sinceri, transmiteți căldură și blîndețe și vă cîștigați foarte ușor simpatia celorlalți.

LEU. Floarea-soarelui te defineşte complet. Eşti un adevărat lider, eşti caldă, deschisă şi naturală. Sînteți firi solare, iubiți natura, libertatea, plimbările la malul mării, dar și prin lanurile de grîu, floarea soarelui sau rapiță, orice cultură care iubește soarele. Eşti generoasă, iubitoare şi credincioasă, astfel că prietenii şi familia ta ar vrea să te aibă alături mereu. Leilor li se potrivesc foarte bine și gălbenelele, rozmarinul și rostopasca.

FECIOARA. Floarea-de-colț le reprezintă cel mai bine pe nativele acestei zodii. O floare rară și absolut încîntătoare, la fel ca și femeile Fecioară. Pline de afecțiune, îngrijite și sociabile, acestea se lasă mai greu cucerite, exact ca și floarea-de-colț.

BALANȚA. Tu poți fi trandafir, margaretă, hortensie sau clopoței. Ai o abilitate unică de a vedea şi de a descoperi orice secret sau lucru ascuns intenţionat, fiind o persoană extrem de sinceră şi de directă. Ești romantică, pasională și un partener de nădejde, fidel și iubitor.

SCORPION. Crizantema, laleaua, gardenia și cactusul sînt florile tale. Eşti o persoană plină de surprize şi, de îndată ce cineva crede că te cunoaşte, ai grijă să îi arăţi că nu ştie aproape nimic despre tine. Eşti foarte intuitivă şi extrem de perspicace, atentă cu emoțiile și sentimentele celor din jur. Nu-ți scapă nimic, dar nu din nevoia de a critica, ci pentru a ajuta unde este nevoie.

SĂGETĂTOR. Narcisele, garoafele roz, păpădia și bujorii sînt florile care te reprezintă. Eşti directă şi onestă, norocoasă, puternică şi naturală. Uneori prea naturală, iar excesul de sinceritate îți poate dăuna în anumite situații. Pe cît ești de feminină și delicată, pe atît de bine reziști în situațiile stresante, în care mulți oameni ar ceda mult mai ușor. Ai o imaginaţie foarte activă şi deseori te pierzi, visînd cu ochii deschişi!

CAPRICORN. Garoafele, panseluțele, florile de cînepă și iedera sînt florile perfecte ale femeilor Capricorn. Ambițioase, autoritare și sigure pe ele, aceste native nu se dau la o parte de la nimic pînă nu își ating scopul. Rezistenta garoafă se potrivește de minune cu personalitatea femeii Capricorn. Îţi place să faci totul singură şi nu ieşi foarte des din zona ta de confort.

VĂRSĂTOR. Floarea care te defineşte cel mai bine este orhideea, dar poți fi la fel de bine și gladiolă, pasărea paradisului și Trilium. Eşti curioasă şi inventivă, iar uneori te afli în contradictoriu chiar şi cu tine. Ai o personalitate frumoasă, iar oamenii sînt foarte atraşi de tine. La fel ca și orhideea, dacă o femeie Vărsător nu are parte de iubire și de atenție, își pierde din strălucire.

PEȘTI. Lotusul este floarea ta, dacă eşti născută sub semnul Peştilor. Ți se potrivesc și orhideea, macul și liliacul. Eşti foarte receptivă şi profundă din punct de vedere emoţional. Uneori poți fi mult prea empatică și te influențează prea mult emoțiile celor din jur. Ai încredere în intuiția ta!

Sursa: viva.ro