UN BARBAT DIN SURUCENI A MURIT DE INIMA DUPA CE SI-A OMORIT CONCUBINA SI PE AMANTUL EI

Caz macabru descoperit de oamenii legii într-o localitate din Ialoveni. Iată ce l-a împins pe un tînăr la gesturi necugetate.

Dublu omor în localitatea Suruceni din raionul Ialoveni. Corpurile neînsuflețite ale unui bărbat și unei femei au fost descoperite îngropate pe malul iazului din localitate. Informația a fost confirmată de șeful Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Pavel Damaschin.

Potrivit lui, poliția a fost sesizată de mama femeii omorîte, care a comunicat că fiica ei a dispărut la data de 19 februarie.

Peste cîteva zile, fiul victimei s-a adresat la Poliție și a spus că mama sa ar fi fost omorîtă și îngropată la o distanță de 10 metri de casa paznicilor de la iazul din Suruceni.

Oamenii legii au descoperit cadavrele într-o groapă de cu o adîncime de aproximativ 50 de centimetri. În urma investigațiilor, pe corpurile victimelor, un bărbat de 42 de ani și o femeie de 44 de ani, au fost depistate cu semne de moarte violentă, inclusiv plăgi de cuțit în regiunea spatelui și toracelui.

Ulterior s-a stabilit că făptașul era chiar concubinul femeii decedate, în vîrsta de 35 de ani care pe fon de alcool și gelozie a recurs la un asemenea gest macabru. Pentru a șterge urmele, bărbatul i-a aruncat pe cei doi în groapă și i-a acoperit cu pămînt.

Pavel Damaschin spune că există suficiente probe care demonstrează că anume concubinul femeii ucise a comis crima.

Informațiile preliminare arată că, după ce a fost descoperită crima, bărbatul de 35 de ani a murit în urma unui atac de cord.

Sursa: sputnik.md