PRESEDINTELE IGOR DODON A AVUT O INTREVEDERE CU AMBASADORUL OLEG VASNETOV

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Federaţiei Ruse în țara noastră, Oleg Vasneţov.

În cadrul dialogului, interlocutorii au dat o înaltă apreciere Forumului Economic moldo-rus, care a avut loc la Chișinău, menționînd atenţia sporită faţă de acest eveniment atît în interiorul ţării, cît şi peste hotare. Totodată, Igor Dodon și Oleg Vasnețov au mai abordat chestiuni actuale de pe agenda politicii interne a Republicii Moldova.

Părțile au mai discutat detaliile întrevederii de lucru, care urmează să aibă loc la data de 26 septembrie, la Moscova, între Preşedintele Republicii Moldova şi Dmitri Kozak, viceprim-ministrul Federaţiei Ruse, reprezentantul special al Preşedintelui FR pentru dezvoltarea relaţiilor comercial-economice cu Moldova.

De asemenea, șeful statului l-a informat pe ambasadorul rus vizavi de vizita pe care urmează să o întreprindă la Duşanbe, în perioada 27-28 septembrie, pentru a participa la şedinţa ordinară a Consiliului Șefilor de stat CSI. În context, Igor Dodon a specificat că, în cadrul summit-ului, sînt preconizate mai multe întrevederi de lucru cu unii dintre liderii ţărilor Comunităţii.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova