ION CEBAN A DEPUS ACTELE LA CONSILIUL ELECTORAL DE CIRCUMSCRIPTIE CHISINAU

Ion Ceban, candidatul Partidului Socialiștilor la șefia capitalei, a depus astăzi, 2 septembrie, actele la Consiliul electoral de circumscripție electorală Chișinău pentru înregistrarea în calitate de candidat.

Ion Ceban a declarat că se avîntă în cursă pentru că are experiența, cunoștințele și dorința necesară pentru a schimba lucrurile în oraș, dar și pentru că nu-i este indiferentă soarta Chișinăului.

În curînd, va fi publicat programul său electoral, care va fi unul complex, de lungă durată, precizează Ion Ceban. Aceasta își propune să modernizeze orașul axîndu-se pe soluții la problemele urbei.

Reprezentantul PSRM își dorește ca cetățeanul să nu mai aleagă între „retorica geopolitică și ceea ce a fost pînă acum”. „Sper ca această competiție să fie una a ideilor, programelor, ideilor propuse pentru capitala Chișinău. Dacă politica și geopolitica vor face legea în Primărie, situația va continua să degradeze”, a declarat socialistul.

Ion Ceban a mai candidat la funcția de primar general al capitalei în 2018. Atunci primar al capitalei a fost ales Andrei Năstase, mandatul acestuia nu a fost însă validat pe motivul agitației electorale în „Ziua tăcerii”.

Sursa: IPN