ACCIDENT TERIBIL LA CHISINAU: UN BARBAT A FOST SPULBERAT PE TRECEREA DE PIETONI

Un accident teribil a avut loc astăzi pe strada Calea Moșilor din Capitală. Martorii oculari au surprins imagini în care victima zace pe asfalt fără mișcare.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a relatat că oamenii legii au fost alertați la ora 08:05 că pe strada Calea Moșilor din Chișinău un automobil de model Toyota a lovit un pieton.

Martorul ocular care a filmat scena și a publicat filmulețul pe rețelele de socializare.

 

Poliția a stabilit cine este șoferul ce a spulberat pietonul pe zebră

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a comunicat că polițiștii care au venit la locul accidentului au stabilit că pietonul a fost lovit la zebră de către un automobil de model Toyota ce aparține unei firme de taxi.

Taximetristul, un bărbat de 41 de ani, a lovit pe trecerea de pietoni un bărbat 60 de ani, care a fost preluat de salvare și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În acest moment se cunoaște că victima a suferit un traumatism cranio-cerebral și contuzia țesuturilor moi.

Cazul este investigat de oamenii legii: a fost inițiata o ancheta pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc accidentul. În funcție de constatările medicilor privind leziunile suportate de victimă, polițiștii vor decide, conform legislației în vigoare, cum încadrează dosarul.

Sursa: sputnik.md