ZODIA CARE VA CUNOASTE FERICIREA ABIA LA MATURITATE

Se spune că fericirea ne-o facem cu mîna noastră, însă, de cele mai multe ori, din păcate ne punem fericirea în mîinile altor persoane. Există persoane care fac doar ce le face plăcere și acest lucru le dă o stare de bine.

Totuși, uneori, facem și lucruri care nu ne plac, iar acesta ne displace și ne frustrează de cele mai multe ori. Astrele ne influențează din mai multe puncte de vedere și de aceea, unele semne zodiacale au parte de mai multă fericire decît altele.

Există o zodie a cărei viață este plină de întrebări. Este o zodie inteligentă și gîndește mult prea mult lucrurile, iar acest lucru o face de cele mai multe ori nefericită.

Acest semn zodiacal face o mulțime de sacrificii de-a lungul vieții pentru a atinge fericirea și în prima jumătate a vieții se concentrează pe strîngerea banilor și pe carieră.

Strînge și iar strînge, dar abia după o perioadă va înțelege cît de multe frustrări va aduna în acest proces, chiar dacă va avea o satisfacție uimitoare și se va bucura de succes pe plan profesional.

Alături de Scorpion și de Pești, această zodie se află în topul celor mai pesimiste semne zodiacale.

Atinge fericirea la a doua tinerețe!

Este zodia care va suferi pînă la bătrînețe de lipsa autostimei. Cînd va ajunge la vîrsta a doua sau chiar la a treia, parcă va depăși orice grijă și va începe să întinerească sufletește. Se va afla exact în contradicție cu ce trăiesc celelalte zodii.

Este vorba despre zodia Fecioară, însă doar despre nativii care sînt născuți pînă la 15 septembrie. Fecioarele născute după această dată, au din pozitivitatea Balanțelor și sînt mai conștienți de părțile bune din viața lor.

Această zodie este considerată ca fiind zodia sacrificiului și reușesc să trăiască prin ceilalți de cele mai multe ori.

Fecioarele născute între 16 și 21 septembrie sînt mai optimiste și mai vesele. Au mai multă energie, deși sînt expuse și la stări depresive pentru că au și ele dileme suficiente. Dacă credeai că toate Fecioarele sînt la fel, te-ai înșelat!

Sursa: tasta.ro