Horoscop săptămînal

BERBEC. Săptămîna aceasta este bună din punct de vedere sentimental şi social. Îţi poţi folosi şarmul pentru atrage atenţia oricui. Dacă vrei, poţi fi irezistibil(ă). Dacă apar unele probleme la serviciu, nu trebuie să te stresezi prea mult. Aşteaptă, lasă lucrurile să se desfăşoare şi vei vedea că se aranjează de la sine. Problemele financiare trebuie să le priveşti cu ochii unui om de afaceri.

TAUR. În orice situaţie, dar mai ales în dragoste, nu trebuie să te lupţi cu sentimentele tale. Rămîi deschis(ă) şi lasă-te dus(ă) de val. Uneori trebuie să te laşi în voia sorţii şi să accepţi ceea ce ţi se întîmplă, dar fiind atent(ă) la oportunităţile care apar. Este bine în această perioadă să petreci puţin timp singur(ă)  şi să te gîndeşti la ceea ce vrei cu adevărat de la viaţă.

GEMENI. Pe plan profesional duci nişte negocieri care par favorabile, dar s-ar putea să nu meargă chiar aşa cum ai plănuit tu. Oricum, e bine să gîndeşti în perspectivă şi s-ar putea să observi că deznodămîntul e chiar mai bun decît ai sperat. Este o perioadă bună pentru tine, aşa că nu te teme să ţinteşti cît mai sus. În dragoste, trebuie să ştii clar ce vrei.

RAC. Eşti pe punctul de a intra într-o nouă etapă profesională. Un coleg căruia nu i-ai dat prea multă atenţie pînă acum te poate ajuta să ieşi dintr-o situaţie dificilă mult mai bine decît ai sperat şi pînă la urmă vei fi apreciat(ă) pentru prezenţa de spirit. Ai parte de multă “acţiune” la serviciu şi eşti foarte motivat(ă). Ai grijă să nu te laşi implicat(ă) în discuţii care nu te privesc şi să priveşti mereu înainte.

LEU. Eşti dator(e) cuiva apropiat cu o discuţie edificatoare şi dacă îţi faci timp pentru aceasta, vei vedea că situaţia se lămureşte în sfîrşit. Ai grijă doar să vorbeşti din suflet şi să nu te ascunzi după deget. La locul de muncă situaţia se poate schimba rapid, dar tu trebuie să rămîi optimist(ă) chiar dacă nu eşti sigur(ă) de direcţia în care te îndrepţi.

FECIOARĂ. Fii gata pentru acţiune, căci săptămîna aceasta va fi plină! Este totuşi, o perioadă foarte bună pentru tine, iar ocaziile bune îţi cad la picioare pur şi simplu. Ai nevoie de o persoană matură lîngă tine, un mentor, care să te inspire şi să-ţi deschidă ochii pentru a şti cum să profiţi de ceea ce ţi se întîmplă. Legătura dintre tine şi o persoană specială trece la un alt nivel.

BALANŢĂ. Ai grijă să nu te implici în problemele altora. Ai tendinţa să iei greul asupra ta, ceea ce nu îţi face bine deloc. Ascultă-ţi intuiţia atunci cînd ai de luat o decizie şi gîndeşte-te la ce e mai bine pentru tine, nu pentru alţii. La locul de muncă trebuie să ai o gîndire flexibilă şi să le arăţi superiorilor că poţi accepta schimbările care vin. În dragoste ai parte de o mică furtună.

SCORPION. Ai parte de o săptămînă norocoasă în ce priveşte dragostea, dar trebuie să ştii cum să recunoşti o situaţie favorabilă sau o persoană potrivită. Ai grijă să fii tot timpul aranjat(ă). În rest, nu ezita să ajuţi o persoană care are nevoie de tine pentru că astfel vei atrage schimbări benefice şi în viaţa ta. Pe cei care te supără săptămîna asta, e mai bine să-i ignori.

SĂGETĂTOR. Astrele ţi-au pregătit o surpriză în dragoste. Este vorba de o conexiune specială, o „chimie” în relaţia cu cineva care poate fi mai nou sau mai vechi în viaţa ta. Visele tale pot să devină realitate săptămîna asta, dar trebuie să fii gata pentru marea întîlnire, căci va fi una atipică. Ceva probleme sînt pe plan financiar. Trebuie să ai grijă pe ce îţi dai banii ca să te poţi încadra în buget.

CAPRICORN. Dacă membrii familiei îţi dictează viaţa, pregăteşte-te pentru o (nouă) discuţie care va rezolva oarecum problema. Sentimental, ai parte de ceva mai multă înţelegere, dar şi aici e nevoie să pui la punct unele lucruri. Pe plan profesional este posibil să capeţi mai multă siguranţă, însă trebuie să-ţi iei un angajament.

VĂRSĂTOR. Înţelegi că dragostea adevărată şi ajutorul necondiţionat vin doar din partea familiei, ceea ce te face să acorzi mai multă atenţie oamenilor pe care pînă acum îi ignorai. Astrele vor avea grijă să afli în sfîrşit adevărul despre o persoană apropiată şi despre intenţiile sale. La serviciu, păstrează distanţa faţă de „dramele” altora. Nu te lăsa prins(ă) în bîrfe şi alte lucruri care nu ţin de munca propriu-zisă.

PEŞTI. Dacă ai nevoie de o schimbare, eşti norocos(ă) săptămîna asta. Se pare că te vei intersecta cu noi ocazii favorabile ce îţi pot aduce o schimbare în bine pe plan financiar. La serviciu ai o perioadă mai bună ca pînă acum, eşti inspirat(ă) şi entuziast(ă), lucru ce nu va trece neobservat. În ce priveşte iubirea, poţi să fii romantic(ă), dar ai grijă să nu devii posesiv(ă).