Horoscop săptămînal

BERBEC. Nu ai deloc o săptămînă uşoară. Vor fi multe probleme de rezolvat şi multe probleme de nerezolvat, iar stresul va atinge cote maxime. Din păcate această perioadă grea va fi destul de lungă şi nu se va limita la această săptămînă. Trebuie să ai răbdare şi multe lucruri care par grave se vor rezolva de la sine. Cel puţin poţi să stai liniştit(ă) în privinţa banilor. Aici nu sînt probleme.

TAUR. Astrele ţi-au pregătit o săptămînă nici prea grea, dar nici uşoară, în care ai de înfruntat mai multe obstacole profesionale, dar măcar îţi merge foarte bine pe plan personal. Nativii singuri pot să întîlnească marea iubire săptămîna aceasta, iar cei care au deja o relaţie vor avea o surpriză plăcută. Mai sînt posibile ceva conflicte în familie, cu persoane mai în vîrstă de acelaşi sex.

GEMENI. Primele zile ale săptămînii vor fi ceva mai grele pentru că la serviciu se adună o mulţime de sarcini noi şi durează un pic pînă te obişnuieşti cu ele. De aceea, nu mai ai prea mult timp pentru relaţia de cuplu săptămîna aceasta, dar nu se anunţă decît mici conflicte, banale pentru un cuplu bine sudat. Week-end-ul va fi mult mai liber şi mai frumos.

RAC. Pentru tine este o săptămînă plină de noutăţi. Oameni noi, probleme cu care nu te-ai mai confruntat, poate un mediu nou de lucru... vei vedea că trebuie să faci faţă multor astfel de lucruri, ceea ce nu e tocmai pe placul tău. De aceea, ai nevoie de multă linişte acasă – aceasta trebuie să fie oaza ta de relaxare şi familiaritate. Nu-ţi face griji, vei trece cu bine peste toate.

LEU. Leul are o săptămînă mai proastă de data aceasta. Nu este vorba că ţi se întîmplă lucruri rele, ci că nu ai chef să te bucuri de lucrurile bune. Eşti lipsit(ă) de energie, fără poftă de viaţă şi nu ai vrea decît să dormi. Din fericire, nu este vorba de vreo depresie sau altă boală, ci de o stare trecătoare.  Dar ca să nu stîrneşti conflicte ar fi bine să-i anunţi pe cei din jur că nu ai nimic cu ei.

FECIOARĂ. Pentru Fecioare este o săptămînă nu bună, ci foarte bună. Este vorba mai ales de planul profesional, unde ai o reuşită majoră, poate chiar un loc de muncă nou dacă ţi-l doreşti. Zilele trec repede pentru că ai multe de făcut, dar reuşeşti să le rezolvi pe toate şi îţi mai rămîne timp şi ca să te bucuri de reuşitele tale împreună cu cei dragi.

BALANŢĂ. Pentru tine e o săptămîna scurtă. Mult mai scurtă decît ai vrea tu să fie. Probabil că în ultimul timp ai cam amînat nişte sarcini sau ai făcut nişte greşeli care acum încep să te „bîntuie”. Cert este că se adună multe pe capul tău şi totul e din vina ta, aşa că nu te aştepta să-ţi preia cineva treburile. Pe la sfîrşitul săptămînii reuşeşti să te mai eliberezi, dar nu te aştepta la relaxare în week-end.

SCORPION. Chiar dacă nici tu nu ştii de ce, săptămîna aceasta ai o stare cam proastă. Eşti nervoas(ă), nu suporţi pe nimeni, ai dormi tot timpul şi nu ai pic de energie. Să fie astenia de primăvară? Cert este că nu ai de ce să-ţi faci griji în privinţa sănătăţii. Însă ar trebui să-ţi faci griji pe plan profesional, unde nici nu faci faţă cerinţelor şi nici nu te înţelegi cu nimeni.

SĂGETĂTOR. În ultima vreme ai tot mai puţin timp pentru tine, iar săptămîna aceasta nu face excepţie. Eşti foarte ocupat(ă) şi simţi nevoia cîtorva ore în care să faci numai ce vrei tu. Din păcate, nu poţi spune NU nimănui şi iar te trezeşti că-ţi iroseşti timpul liber ajutînd oameni care nici măcar nu merită. Tocmai de aceea,  e posibil să apară şi nişte discuţii cu partenerul de cuplu sau familia.

CAPRICORN. În această săptămînă ai parte de o zi mai grea, în care te aşteaptă nişte emoţii, dar pînă la urmă vei vedea că totul se termină exact aşa cum îţi doreşti. În rest, ai o săptămînă destul de liniştită, în care te concentrezi mai mult pe tine şi pe sănătatea ta, pe casa ta, familia ta şi pe toate lucrurile care contează cu adevărat. Păcat că banii nu sînt atît de mulţi pe cît ai vrea, dar nu ai motive reale de îngrijorare.

VĂRSĂTOR. Ai o stare atît de bună, încît nici tu nu înţelegi ce e cu tine. Chiar dacă faci o greşeală la muncă, chiar dacă te cerţi cu cineva drag, chiar dacă ai un mic accident, nimic nu îţi poate şterge zîmbetul de pe buze. Ar fi bine să rămîi aşa tot timpul. Din păcate, vei reveni curînd la starea ta normală, la grijile pe care ţi le faci inutil şi la anxietatea caracteristică.

PEŞTI. Chiar dacă ai mai revenit cu picioarele pe pămînt, tot nu poţi să te concentrezi pe ceea ce faci, să fii atent(ă) la cei care vorbesc cu tine. Eşti încă destul de „aerian(ă)” şi cei din jur, mai ales cei care se bazează pe tine, nu prea te mai pot suporta. Din fericire, ai un noroc de invidiat şi deşi nu eşti foarte atent(ă), nu vei face greşeli prea mari care să aibă repercusiuni grave.

01.05.24 - 00:04
01.05.24 - 00:12
03.05.24 - 00:29
01.05.24 - 00:11
02.05.24 - 13:35
02.05.24 - 01:12
02.05.24 - 13:37
02.05.24 - 13:34
09.05.24 - 17:17
03.05.24 - 12:37
02.05.24 - 13:32
04.05.24 - 13:23
03.05.24 - 12:22
09.05.24 - 17:15
10.05.24 - 11:40