ZODIA CARE TACE SI FACE! VEZI CE NATIVI SE INSCRIU IN ACEASTA CATEGORIE

Trei nativi din zodiac se înscriu cu prioritate în categoria „zodia care tace și face”! Nu te lăsa niciodată înșelat de tăcerea și atitudinea lor aparent dezinteresată. Nu știi niciodată ce gîndesc aceste zodii.

Cînd te gîndești la Capricorn, cu siguranță te gîndești că este zodia care tace și face. Dar mai sînt alte două zodii care concurează pentru aceeași titulatură. Și iată de ce!

Capricornul, un taciturn isteț

Se știe că nativii Capricorni, fie ei bărbați sau femei, sînt persoane introvertite, taciturne și închise. Nu vorbesc aproape niciodată despre ei înșiși, dar îi ascultă și îi analizează cu mare atenție pe toți din jurul lor. Strîng toate informațiile de care au nevoie pentru situațiile în care ar putea avea ceva de cîștigat, dar au mare grijă să nu profite nimeni de ei. Capricornii tac și fac pe la spate tot felul de lucruri care te surprind. În realitate, sînt mult mai dinamici și creativi decît s-ar crede. Se pricep bine la oameni, știu cum să le descopere punctele slabe și lovesc cînd nici nu te aștepți, dar numai pe cei care le-au făcut rău.

Zodia care tace și face: Racul!

Cu siguranță, Racii se înscriu și ei în această categorie. Sînt la fel de introvertiți precum Capricornii, dar, spre deosebire de aceștia, sînt duplicitari și nu poți avea niciodată încredere în ei dacă îți împărtășesc un secret. Cu siguranță, au un scop ascuns dacă te fac părtaș la secretele lor. Trebuie să fii mereu atent la ce ar vrea Racii, la atitudinea lor, care este mult mai grăitoare decît cuvintele înșelătoare pe care le folosesc. Pe de altă parte, Racul tace și face tot ce poate el mai bun pentru familia lui. Niciodată nu știi ce interese urmărește, dar vei rămîne surprins să afli că a adunat bani frumoși, că a găsit o afacere bună sau că a avansat în carieră, doar pentru a oferi familiei mai mult.

Nativii Fecioare, în aceeași categorie

Pe Fecioare nu le cunosc bine decît cei care trăiesc alături de ele zi de zi. În mod cert poți spune că sînt oameni ascunși, care lasă să se vadă doar o mică parte din viața lor adevărată. Zodia asta tace și face multe, acționează pe mai multe planuri, se implică în tot felul de activități și afaceri, că nici prietenii nu le știu pe toate. Și acționează înainte de toate în interesul propriu și al familiei. Fecioarele adună totul despre cei din jur, dar vorbesc prea puțin despre ele însele și numai cine trăiește în casă cu ele știu cît de puternice și ascunse sînt.

Sursa: libertatea.ro