TREI ZODII ALATURI DE CARE MERITA SA TRAIESTI O VIATA INTREAGA

Știţi acei bătrînei care se țin de mînă ca-n prima zi, de parcă anii nu au făcut decît să le întărească dragostea? Respectul, admirația și încrederea sînt valori fără de care o relație nu se poate dezvolta, însă care, odată împărtășite de ambii parteneri, vor duce la o viață liniștită, trăită cu seninătate și armonie, pînă în ultimele clipe. 

Nu există un secret pentru a trăi în deplină înțelegere, însă anumite trăsături ale partenerului pot dezvălui, încă din primele etape ale unui cuplu, dacă acesta este sortit eșecului sau va deveni un izvor de fericire.

TAUR

Taurii sînt întotdeauna stabili și de încredere. Devotați complet partenerului, nu îi vor trăda niciodată încrederea, chiar dacă asta presupune a trece prin momente neplăcute, în care adevărul doare. Pentru Tauri, sinceritatea, loialitatea și respectul sînt valori fără de care nu merită să trăiască, și vor face totul pentru ca persoana iubită să se simtă apreciată și înțeleasă. Ceea ce nu înseamnă că vor fi lipicioși sau sufocanți, din contra. Acești nativi sînt aventuroși și știu cum să mențină aprinsă flacăra pasiunii, chiar dacă anii trec, fără a restrînge libertatea partenerului de viață. 

RAC

Înțelegători și toleranți, Racii vor avea întotdeauna o relație frumoasă cu persoana iubită. Deși timizi, nu vor ezita să-și exprime sentimentele cu sinceritate. De altfel, vor cere mereu același lucru de la partener - iar sesiunile în care cei doi vor discuta cîte-n lună și-n stele vor fi extrem de frecvente. Este liantul care-i ține împreună atunci cînd viața le testează determinarea, iar problemele par a nu se mai sfîrși. Pentru Rac și jumătatea lui, plimbările romantice și nopțile albe, pline de dragoste, se vor întinde pînă la bătrînețe.

FECIOARĂ

Extrem de organizate și clare în acțiuni, Fecioarele vor manageria relația cu un profesionalism pe cît de rece, pe atît de interesant. Nu vor accepta niciodată ca viața pe care o trăiesc alături de persoana iubită să fie mai puțin decît perfectă, iar pentru asta vor merge pînă în pînzele albe. Sînt persoane directe, oneste și care privesc viitorul cu încrederea celui ce știe că a făcut tot posibilul pentru ca lucrurile să meargă. Asta nu le face pe Fecioare să fie lipsite de dragoste și afecțiune. Sînt pe cît de calculate, pe atît de pasionale!

Sursa: observator.tv