HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Dacă aţi deviat de la calea voastră şi nu ştiţi cum se face că nu vă găsiţi drumul înapoi spre voi înşivă, căutaţi răspunsuri în persoana duhovnicului, mentorului sau a psihologului vostru. Această lunaţie se anunţă favorabilă şi pentru cei care căutau de ceva timp medicul sau spitalul potrivit pentru o operaţie mai dificilă.

TAUR. Cînd aţi privit ultima oară imaginea de ansamblu a unor scheme financiare presupus complicate în care sînteţi implicaţi, a unei relaţii despre care credeţi că vă limitează ori a unei situaţii care pare să vă condiţioneze şi să vă responsabilizeze peste măsură? Ar fi cazul să vedeţi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Sigur sînteţi mai norocoşi decît mulţi din jurul vostru!

GEMENI. Se ştie că sînteţi persoane active şi sociabile, deci v-aţi făcut o mulţime de planuri şi pentru week-end-ul acesta. Dacă nu vă rezervaţi suficient timp să vă odihniţi, s-ar putea să nu onoraţi toate invitaţiile. Poate că un membru al familiei va necesita îngrijirea voastră şi anumite întîlniri se vor decala.

RAC. Aşa cum, probabil, v-aţi fi aşteptat de la o Lună Nouă într-un semn mutabil şi de Foc, vă e recomandat să faceţi mai multă mişcare. Fie că alegeţi să întreprindeţi drumeţii, faceţi plimbări lungi în aer liber sau chiar optaţi pentru lecţii de echitaţie, e vital pentru voi să vă rupeţi de zona de confort. O cură de detoxifiere a ficatului e de dorit zilele acestea!

LEU. După o perioadă în care s-au cam adunat planetele ciorchine în casa familiei şi aţi rememorat adesea episoade din trecut mai mult sau mai puţin dureroase, odată cu Luna Nouă, răsare soarele şi pe strada voastră. Nu doar că vă este permis, ci este şi de dorit să daţi în mintea copiilor, să rîdeţi copios, să priviţi către viitor cu optimism şi să daţi dovadă de o atitudine pozitivă.

FECIOARĂ. În mod normal, sînteţi firi practice, dar pînă şi voi credeţi că spaţiile în care vă învîrtiţi vă influenţează într-o anumită măsură starea de spirit. În consecinţă, în preajma Lunii Noi, înveseliţi-vă locuinţa, daţi-i o pată de culoare, indiferent dacă alegeţi să redecoraţi un colţ al casei sau organizaţi o mică petrecere pentru familie şi prieteni.

BALANŢĂ. Există posibilitatea să nu vă începeţi săptămîna în cea mai bună formă. Totuşi, nu aveţi motive să cedaţi paranoiei sau ipohondriei şi să vă imaginaţi că se întîmplă ceva mai grav cu voi decît o banală apatie. Veţi vedea că, în curînd, vă veţi scălda în ape mai limpezi şi vă va reveni uşor-uşor buna dispoziţie. Important e să nu vă daţi de ceasul morţii!

SCORPION. E adevărat că, cel mai adesea, asociem casei a II-a finanţele, dar şi valorile în care credem sînt simbolizate tot de către aceasta. Luna Nouă vă provoacă să vă eliberaţi de tiparele de conduită şi gîndire care vă limitează, să vă permiteţi să greşiţi uneori, să experimentaţi noi viziuni, să vă documentaţi cu privire la alte credinţe. Altfel, riscaţi să vă autolimitaţi fără motiv!

SĂGETĂTOR. De data aceasta, zodia sub al cărei semn v-aţi născut va resimţi cel mai puternic efectele Lunii Noi. Avînd în vedere că, de o bună bucată de vreme încoace, multe planete s-au adunat în Scorpion căruia îi coincide casa subconştientului vostru, e posibil să resimţiţi această fază lunară drept una a renaşterii, cu forţe proaspete şi ambiţie pe măsură. Dozaţi-vă atent energia!

CAPRICORN. În cazul vostru, lecţia Lunii Noi este să nu vă entuziasmaţi prea tare, mai ales cînd vine vorba de afaceri sau relaţii profesionale ori sentimentale aflate la început de drum. Poate că premisele sînt favorabile, dar riscaţi să vă puneţi beţe în roate dacă vă încredeţi în ele prea mult şi nu realizaţi că este nevoie de implicarea voastră voluntară pentru a le asigura bunul mers.

VĂRSĂTOR. Unele veşti care vă iau prin surprindere, anumite telefoane pe care nu vă aşteptaţi să le primiţi sau mail-uri care nu vă aşteptaţi să vină vă pot face să săriţi la o concluzie greşită. Uneori nu puteţi controla tot ceea ce se întîmplă în jurul vostru pentru că nu aveţi cum să luaţi în calcul toţi factorii care intră în discuţie. Nu vă faceţi inimă rea şi nu vă autoculpabilizaţi!

PEŞTI. În a doua jumătate a săptămînii, se duce o luptă în interiorul vostru. Nu mai ştiţi în cine să vă încredeţi, în virtutea căror principii acţionează mecanismele divine sau cum se face că, atunci cînd credeaţi că nimic nu se mai poate întîmpla, au loc schimbări drastice de macaz. Ideea e că nu există garanţii şi că merită să nu priviţi anumite lucruri în viaţa voastră drept bunuri inalienabile!

Sursa: horoscop-urania.org