HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Nativi dau dovadă de o mare forţă creativă, sînt plini de energie, vor să se apuce de lucruri noi, lansările de proiecte le reuşesc, se impun şi se afirmă cu succes. Unii vor rezolva contracte noi de muncă sau de colaborare în străinătate sau cu o instituţie. Reuşita în comunicare, planul juridic, relaţiile cu străinătatea. Profit şi succes în carieră şi în planul social, iar la finalul săptămînii se întîlnesc cu prieteni.

TAUR.  Pentru mulţi nativi serviciul cunoaşte începutul unei perioade foarte favorabile, pentru situaţia profesională se îmbunătăţeşte. Armonie profesională şi posibilă avansare în funcţie sau în salariu. Sănătatea este în general favorabilă. Succes în plan locativ şi imobiliar, dar şi familial. Relaţional este nevoie de mai multă comunicare şi de rezolvarea unor probleme din trecut.

GEMENI. Serviciul este stabil, dar în curînd se impun unele schimbări sau rezolvări prin acte sau prin comunicare. Pot aparea certuri şi tendinţe de retragere pentru o schimbare. Sănătatea poate avea o tentă de slăbire spre finalul săptămînii. Atenţie la nervozitate, răceală şi circulaţia periferică în membre. Planul relaţional este relativ favorabil.

RAC. Sănătatea devine în general mai puternică. Familia devine mai armonioasă, la fel şi relaţia nativilor cu familia. Mulţi află veşti materiale bune. Planul sentimental este stabil, însă destul de „rece” şi secundar, deoarece nativii sînt preocupaţi acum cel mai mult de serviciu şi de sănătate. Posibile călătorii sau examene în a doua parte a săptămînii.

LEU. Sînt preocupaţi mult de comunicări la distanţă prin skype şi telepatie. Mulţi vor să călătorească. Unii fac achiziţii tehnice, alţii se întîlnesc cu rude. Sînt pasionaţi de studii, examene şi de familie. La serviciu au succes. Aspect bun pentru acte oficiale şi contracte de muncă şi de colaborare. Planul sentimental este situat între pasiune şi stres, între armonie şi agitaţie.

FECIOARĂ. Viciul băuturii sau neînţelegerile din partea partenerului le creează stres multor nativi. Atenţie la contracte şi la semnarea de acte oficiale. Aspectul profesional şi cel al siguranţei financiare sînt în forţă şi sînt favorabile. La finalul săptămînii, atenţie la călătorii, acte şi sănătate, în special la sistemul nervos. Vor apărea nervozitate, stres, creşterea cicălelii şi a tendinţelor critice, a gîndirii negative.

BALANŢA. Creştere în putere personală, reuşita personală pe un anumit plan, şanse de impunere personală şi afirmare, succes personal pe plan relaţional sau pe alte planuri. Mulţi semnează contracte noi de muncă, ori încep un serviciu nou. O perioadă relativ uşoară pentru nativi. Mulţi se îndrăgostesc din nou sau cunosc pe cineva.

SCORPION. Primesc siguranţa de care au nevoie. Succes în colaborarea cu instituţiile şi cu străinătatea, unii vor călători. Siguranţă financiară, dar şi un stres financiar, totodată, probabil datorită unui domn tînăr. Serviciul este bine aspectat prin ceea ce înseamnă nou şi adaptarea la nou. Partenerul poate avea unele probleme, de sănătate sau de altă natură.

SĂGETĂTOR. Nativii sînt plini de energie şi succes personal. Sînt apreciaţi, căutaţi în sens bun şi au şansa de afirmare. A început o perioadă a prieteniei, a relaţiilor sociale sau parteneriale, a succesului în plan social şi de profit prin intermediul carierei, a posibilului sprijin din partea unor prieteni. Săptămîna le aduce o rezolvare sau un obiectiv atins, succes profesional şi social şi stabilitate financiară.

CAPRICORN. Succes în diverse transformări personale şi în alte chestiuni personale, cum ar fi contracte, alte acte oficiale sau proiecte noi pentru a cîştiga bani. A început şi va continua în următoarele trei săptămîni o perioadă a succesului social şi de carieră, a impunerii prin domeniul profesional. În carieră este vorba despre o perioadă mai uşoară. Pot apărea lucruri noi referitoare la îmbunătăţirea condiţiilor de lucru.

VĂRSĂTOR. Situaţia financiară este favorizată şi îi favorizează, le alimentează poftele culinare şi visele. Unii vor bea multă băutură uşor alcoolică. Alţii vor călători sau îşi vor face noi achiziţii tehnice. Atenţie un pic la sănătate, în special la căile respiratorii superioare, sistemul nervos şi la circulaţia periferică. Armonia relaţională se alimentează acum prin… detaşare şi independenţă. Ei fac ceea ce vor şi vor ceea ce fac. Pentru bunul plac.

PEŞTI. O săptămînă de succes în plan social şi în carieră. Succes în atingerea obiectivelor. La finalul săptămînii, atenţie la acte, comunicare şi la planul relaţional. Partenerul are succes profesional şi o perioadă financiară favorabilă. Nativii Peşti au o perioadă, în general, favorabilă financiar, dar şi pentru regenerare personală, ori pentru schimbări şi transformări în sens evolutiv.