HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBECII au o perioadă excelentă din punct de vedere profesional. Asta înseamnă şanse de promovare, sau o mărire de salariu. Să profite acum, pentru că şansa va trece repede. Li se va cere să restituie o datorie importantă şi acest lucru le va da peste cap bugetul. Vor primi un ajutor de la cineva din anturaj şi vor descoperi că se pot baza pe prietenii lor. 

TAURII se vor confrunta cu nişte probleme sentimentale în următoarea perioadă. Problema va fi legată de gelozie, aşa că trebuie să aibă grijă să nu dea apă la moara bănuielilor. Bîrfele cuiva din anturaj vor complica şi mai mult situaţia. În profesie, e un moment bun să înceapă proiecte de amploare. 

GEMENII primesc multe oferte de ieşiri, excursii, întîlniri. Toate sînt tentante, dar e momentul să se concentreze asupra relaţiei de cuplu. E o perioadă propice consolidării relaţiilor, revanşelor, momentelor în doi. Profesional, vor avea cîteva probleme provocate de o persoană de sex feminin care vrea să le strice planurile. 

RACI au o săptămînă dedicată distracţiilor şi flirtului. Vor avea mult succes la sexul opus şi reputaţia lor de timizi nu va face decît să le ridice credibilitatea. Cu toate acestea, nu e o perioadă propice pentru a începe o relaţie serioasa. Aşa că nu strică să se distreze şi să mai aştepte un pic pînă să se aşeze la casa lor. Sunt foarte expuşi riscului de a pierde bani, sau de a face o achiziţie păguboasă.

LEII care au probleme financiare trebuie să caute mai mult. Ocazii vor fi, dar e nevoie să fie pe fază. E o perioadă în care pot încheia nişte contracte avantajoase, dar trebuie să se zbată mai mult. Nişte datorii mai vechi aşteaptă să fie plătite şi ar fi bine ca Leii să nu mai amîne acest lucru. În dragoste, vor primi o veste excelentă de la partener.

FECIOARELE care au avut necazuri în ultima perioadă, vor începe să-şi revină. Primesc o veste bună care le va ridica moralul şi se împacă cu cineva din familie cu care n-au mai vorbit demult. Vor avea nişte discuţii serioase la serviciu în care va fi nevoie să se arate ferme, aşa că ar fi bine să ştie cum să pună problema. Viaţa lor intră pe un făgaş pozitiv, mai ales sub aspect sentimental. 

BALANŢELE au o săptămînă excelenta. Vor avea ocazia să se bucure de reuşita cuiva drag şi vor primi ele înşele nişte veşti foarte bune legate de muncă. Vor avea multe surprize plăcute în dragoste şi chiar vor ajunge să se gîndească la un viitor comun. O tranzacţie financiară le va aduce un cîştig cum nici nu sperau şi vor reuşi să scape de multe nelinişti legate de bani. 

SCORPIONII singuri îşi vor dori să înceapă o relaţie stabilă. Perioada e foarte bună pentru a se lega de cineva, dar asta nu înseamnă că trebuie să cedeze primei persoane întîlnite în cale. Trebuie să-şi păstreze obiectivitatea, chiar cu riscul de a mai rămîne un timp singuri. La fel, să aibă grijă să fie mai discreţi în legătură cu trecutul lor, pentru că tot ce spun în această perioada va deveni informaţie publică.

SĂGETĂTORII vor avea mici necazuri legate de sănătate. Nu e nimic grav, dar Săgetătorii vor exagera totul şi se vor speria singuri. Să lase diagnosticele în seama medicilor, nu e cazul să înceapă să-şi rezerve locuri la cimitir. Profesional, numai de bine: vor reuşi să fie foarte convingători şi să obţină nişte favoruri importante din partea superiorilor.

CAPRICORNII muncesc pînă la epuizare, dar nu degeaba. Toate eforturile lor vor fi răsplătite în scurt timp şi nu vor mai avea motive să se plîngă de bani. Emoţiile legate de profesie nu trebuie să-i descurajeze, pentru că lucrurile se vor îndrepta curînd. Chiar dacă nu au prea mult timp să acorde relaţiei, partenerul va înţelege acest lucru. O călătorie scurtă, dar foarte plăcuta, îi aşteaptă la sfîrşitul săptămînii. 

VĂRSĂTORII vor lua o decizie pripită în dragoste, pe care o vor regreta. Se vor certa cu partenerul, sau se vor arunca într-o relaţie nepotrivită. Li se va da, însă, ocazia să descurce lucrurile şi trebuie să profite de această şansă. Profesional, li se oferă ocazia de a se remarca fără a face prea multe eforturi. Pe partea financiară vor avea cîteva realizări neaşteptate.

PEŞTII îşi vor dedica majoritatea timpului relaţiei de cuplu şi eforturile lor vor fi apreciate. Cei singuri pot petrece şi ei momente de neuitat. Nu trebuie să se streseze pentru celelalte aspecte, pentru că se vor rezolva de la sine. Nu vor întîmpina probleme care să le strice cheful: banii vin, chiar mai mulţi decît se aşteptau, iar în privinţa carierei nu se întrevăd schimbări majore.