HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

Berbecii primesc lecţii de viaţă, sub diferite forme, mai mult sau mai puţin plăcute. De ei depinde cu ce se vor alege după acest interval prolific.

Taurii sînt supras­o­licitaţi, mai ales la nivel mental, iar din această cauză pot avea tulburări ale som­nului. Este indicat să se asocieze cu persoane optimiste şi bune.

Gemenii sînt atraşi irezistibil de noi cunoştinţe, preocupări şi interese. Toate a­­­­­cestea cer resurse importante de  timp, energie şi bani.

Racii sînt prinşi între mai multe variante de evoluţie pe plan profesio­nal şi au nevoie de curaj pentru a stabili ce îşi doresc, de fapt.

Leii au mul­te idealuri pe care vor să le vadă realizate. Le trebuie răbdare şi de un plan foarte bine pus la punct.

Fecioarele beneficiază de sprijinul unor prieteni care au interese comune cu ale lor. Este indicat să fie prudente, indiferent cît de bine le-ar merge în acest moment.

Balanţele se ocupă, cu maximă seriozitate, de chestiuni majore. Este foarte important să îşi păstreze optimismul, chiar dacă lucrurile nu merg mereu aşa cum ar dori.

Scorpionii sînt puternici, dar nu pot construi o strategie imbatabilă pentru viitor, pentru că le lipsesc unele in­for­ma­ţii. Nu trebuie să se grăbească să afle totul acum.

Săgetătorii se împart între vechile şi noile preocupări, unele legate de afaceri, altele, de educaţie sau de asocierea la un grup.

Capricornii se simt tare bine acasă, dar au chef să mai schimbe peisajul şi oamenii cu care intră în contact zi de zi. E cam multă agitaţie, dar le face bine această diversificare.

Vărsătorii recuperează în viteză timpul pierdut şi îşi pregătesc examenele cum ştiu ei mai bine. Au şansa unor re­uşite speciale.

Peştii sînt iritaţi de problemele financiare, mai ales că se trezesc cu noi obligaţii de plată, recalculări sau restanţe neachitate, poate chiar de ani buni.

Sursa: libertatea.ro