HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Se întrevăd unele schimbări pe plan sentimental. Berbecii singuri ar putea întîlni pe cineva care ar fi cam greu de "citit" la început, dar pînă la urmă se va dovedi potrivit pentru o relaţie. Cei care au deja un partener vor face un pas înainte în relaţie. Partea proastă este că săptămîna aceasta nu vei mai fi tu cel care trage sforile, aşa cum erai obişnuit.

TAUR. Influenţa lui Venus face ca problemele sentimentale să primeze săptămîna aceasta. Vor fi suişuri şi coborîşuri, dar pînă la urmă săptămîna se va termina cu bine. Vei descoperi că săptămîna aceasta îţi e mai uşor să faci paşi importanţi înainte pe mai toate planurile. Sigur, vei fi tentat să priveşti înapoi, dar influenţa cuiva important din viaţa ta te va ajuta să avansezi.

GEMENI. Următoarele şapte zile vor fi foarte constructive, dar îţi vor aduce şi multe provocări. Munca şi dragostea îţi umplu timpul şi nu are rost să-ţi plănuieşti activităţi relaxante sau distractive pentru că nu vei avea cînd să te ocupi cu aşa ceva. Ar fi bine să-ţi plănuieşti cu atenţie tot ce ai de gînd să faci dacă vrei să-ţi îndeplineşti toate sarcinile.

RAC. Săptămîna începe destul de bine, cu un pas înainte pe plan sentimental, dar pînă la urmă se va dovedi că acest pas înainte te va trage înapoi destul de mult. Dacă în primele zile tu eşti cel care trage sforile, pînă în week-end vei ajunge să pierzi controlul propriei vieţi şi nu va fi uşor să îl recapeţi.

LEU. O aură de mister te înconjoară de la începutul pînă la sfîrşitul săptămînii. Devii dintr-o dată mai concentrat pe aspectele interioare şi începi să te gîndeşti mai mult la ceea ce îţi doreşti de la viaţă. Ceilalţi nu ştiu cum să interpreteze tăcerea ta, aşa că e posibil să fii şicanat destul de mult. E important să nu te pierzi printre "poate" şi "dacă" şi să iei decizii corecte, în cunoştinţă de cauză.

FECIOARĂ. Nu reuşeşti să fii pe aceeaşi lungime de undă cu celelalte zodii, aşa că o să fie multe probleme de comunicare, mai ales la muncă, unde trebuie, tocmai acum, să lucrezi mai mult în echipă. Oricum, ai posibilitatea să iei decizii bune în această perioadă pentru că poţi să identifici din prima eventualele capcane în ceea ce faci.

BALANŢĂ. Este o săptămînă uşoară şi bună, care te poate aduce la linia de finiş, metaforic vorbind, pe mai multe planuri. Proiectele în care ai fost implicat ajung la un deznodămînt fericit, moment pe care îl aştepţi de mult timp. E posibil, totuşi, să apară impedimente de ultim moment pe care trebuie să le rezolvi din mers.

SCORPION. Toată săptămîna eşti foarte neîndemînatic şi faci tot felul de prostii, aşa că nu îţi merge deloc pe plan social. Spui lucruri ciudate, îi superi pe cei din jur şi nu reuşeşti deloc să te faci înţeles. Altfel, săptămîna aceasta nu pune mari probleme. Nu eşti foarte ocupat şi ai mult timp pentru tine, pentru familie şi micile tale plăceri. E bine să profiţi de momentele de răgaz.

SĂGETĂTOR. Evenimentele de pe plan sentimental aduc puţină confuzie în viaţa ta săptămîna aceasta. Poate fi vorba de o prietenie pe cale să devină mai mult de atît sau poate fi vorba de o veche pasiune care reînvie. Aşa se face că problemele sentimentale îţi ocupă cam tot timpul şi nu mai ai cînd să te gîndeşti la alte lucruri la fel de importante, cum ar fi munca.

CAPRICORN. În perioadaurmătoare vei avea parte de perspective financiare favorabile. Analizează cu atenţie înainte de a lua o hotărîre. Încet te apropii de ţelul dorit dacă dai dovadă de perseverenţă. O săptămînă bună şi pe plan sentimental. Poate nu e cea mai romantică perioadă din viaţa ta, dar ai parte de dragoste, iar declaraţiile, chiar şi stîngace, care ţi se fac, vor fi cît se poate de sincere.

VĂRSĂTOR. Săptămîna asta ai nevoie de strategii bine puse la punct pe fiecare plan dacă vrei să ieşi la capăt cu bine. Apar tot felul de probleme şi de mici impedimente care îţi distrag atenţia şi nu te lasă să te concentrezi pe lucrurile importante din viaţa ta. Trebuie să fii mai îndrăzneţ, mai ales în dragoste, dacă vrei să obţii ceea ce îţi doreşti.

PEŞTI. La serviciu apar tot felul de zvonuri alarmiste, cărora e mai bine să nu le dai atenţie. Nu ai face decît să te îngrijorezi inutil. Şi oricum astrele te protejează săptămîna aceasta. Reuşeşti să ieşi ca prin urechile acului din nişte situaţii dificile care altfel ţi-ar fi dat bătăi de cap mult timp.