HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Dintr-o dată ţi se acordă mai multă încredere, iar asta îţi dă un fals sentiment de siguranţă şi putere. E posibil să ţi se "urce la cap" şi să devii cam nesuferit. La serviciu atmosferă e un pic tensionată, ceva ce nu poţi controla, dar care îţi dă bătăi de cap şi te împiedică să lucrezi la capacitate maximă.

TAUR. Săptămîa nu e rea, dar evenimentele din viaţa sentimentală îţi cam distrag atenţia şi e posibil să faci nişte greşeli, să ignori nişte oameni sau să omiţi nişte cifre. Nu este rău să acorzi o importanţă mai mare sufletului tău, dar nici nu trebuie să ignori celelalte aspecte ale vieţii.

GEMENI. Poţi să ai o săptămînă foarte productivă dacă te disciplinezi şi reuşeşti să ignori lucrurile care îţi distrag atenţia. Ar fi treabă de făcut şi e posibil ca reuşita să te aducă în atenţia unei persoane importante, dar pentru asta trebuie să fii atent şi concentrat tot timpul.

RAC. Există şansa unor ocazii prielnice, dar din păcate nişte influenţe indirecte îţi întunecă judecata şi probabil că nu vei reuşi să deosebeşti lucrurile importante de cele mai puţin importante. În week-end apar mici probleme financiare de care este bine să te ocupi şi din care ar trebui să înveţi cîte ceva despre cumpătare.

LEU. Astrele încurajează noi idei, strategii şi planuri, dar e posibil ca pînă la sfîrşitul săptămînii să nu se contureze nimic concret pentru că îţi lipseşte cheful de muncă. E indicat să gîndeşti bine înainte să vorbeşti şi să nu faci nimic pînă nu te gîndeşti care ar putea fi urmările.

FECIOARĂ. Ai grijă la informaţiile pe care le primeşti fiindcă nu sînt neapărat corecte sau utile. Trebuie să faci o filtrare şi să alegi ce îţi e necesar şi ce nu. Va trebuie să te gîndeşti bine cum răspunzi la o promisiune care e destul de vagă şi nu prea are şanse de a fi respectată.

BALANŢĂ. Eşti foarte motivat, ai o gîndire clară, aşa că ai sorţi de izbândă în tot ce îţi propui. Singura condiţie este să profiţi de această situaţie favorabilă şi să nu faci greşeli majore. Pesimismul celor din jur te cam împiedică să iei deciziile bune pentru că nu există nimeni cu care să vorbeşti şi care să te încurajeze. Ca de obicei, trebuie să te bazezi doar pe tine.

SCORPION. Aproape în fiecare zi din săptămînă va trebui să te adaptezi la o situaţie nouă, ceea ce e destul de uşor pentru tine, fie că e vorba de oameni noi, sarcini noi sau orice altceva. Ţine minte că nu trebuie neapărat să pui nevoile altora înaintea ta, chiar dacă tu eşti o persoană bună şi altruistă.

SĂGETĂTOR. Astrele favorizează acumularea de noi cunoştinţe, dar şi cîştigurile financiare. Nu trebuie totuşi să te bazezi prea mult pe ceea ce afli în această perioadă pentru că, din păcate, nu prea poţi avea încredere în nimeni. Ia propriile decizii şi ai grijă să te gîndeşti serios la toate implicaţiile pe care le pot avea faptele tale.

CAPRICORN. Relaţiile profesionale şi chiar cele personale care se încheagă la serviciu sînt favorizate săptămîna aceasta. Ai de ales între a ajuta pe altcineva şi a face ceva important pentru tine şi probabil că ar trebui să te gîndeşti în primul rînd la tine însăţi. Este o săptămînă productivă.

VĂRSĂTOR. Săptămîna aceasta priveşti mai atent la ceea ce te înconjoară şi vei observa imediat cîteva lucruri care trebuie schimbate. Nu e neapărat cel mai bun moment ca să faci asta, dar faptul că descoperi ce nu merge e un pas înainte spre mai bine. Important este să nu te arunci la cheltuieli prea mari fiindcă partea financiară nu este chiar strălucită.

PEŞTI. Perioada următoare este dedicată vieţii domestice. Casa ta, familia ta vor primi mai multă atenţie, la fel ca şi garderoba sau look-ul tău. Eşti tentat să investeşti cam mult în lucruri care nu merită şi e bine să-ţi faci de la început o listă cu ce ai nevoie şi ce nu. Caută să nu înlocuieşti lucrurile inutile cu alte lucruri inutile.