HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Eşti extrem de încîntat, pentru că în sfîrşit te afli în sînul familiei. Te-ai împăcat cu partenerul, iar familia îţi este alături. La locul de muncă nu apar sarcini urgente, ceea ce înseamnă că vei avea parte de zile liniştite. Nu ar fi rău să mai reduci din cheltuieli, mai ales că ai cheltuit destul de mult în zilele de sărbătoare. Week-end-ul nu anunţă planuri măreţe, deci vei avea parte de o săptămînă liniştită, per total.

TAUR. În primele zile ale săptămînii reuşeşti să faci rost de nişte bani, dar ar fi indicat să îi dirijezi cu atenţie. La serviciu, vei avea parte de nişte sarcini dificile, aşa că îţi trebuie concentrare maximă. În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, nativii singuri au şanse mari de a-şi găsi alesul, iar cei care sînt într-o relaţie, vor duce relaţia la următorul nivel. 

GEMENI. Datorită sărbătorilor pascale, vor reapărea în viaţa ta cunoştinţe mai vechi cu care nu ai mai ţinut legătura de-a lungul anilor, iar asta te bucură nespus. Vei relega prieteni vechi. La locul de muncă, poţi veni tu cu o idee sau un proiect. Astrele favorizează activităţile profesionale, iar superiorii te-ar putea remarca. În week-end, îţi poţi dedica timpul liber partenerului, care s-a simţit cam neglijat.

RAC. Te simţi nervos în preajma familiei tale, aşa că ar fi timpul să îngropaţi securea războiului şi să revii la sentimente mai bune. Profită de sărbători şi fă pace cu rudele tale. Săptămîna anunţă un exces de energie, aşa că asigură-te că îţi iei angajamente care contează cu adevărat. Colegii de la locul de muncă te calcă pe nervi, dar nu trebuie să le dai atenţie. Apele se vor linişti spre sfîrşitul săptămînii.

LEU. Sănătatea nu va fi un obstacol pentru tine în săptămîna aceasta, căci eşti într-o formă de zile mari. Sărbătorile pascale te-au încărcat cu energia de care aveai nevoie, iar acum eşti gata să te reîntorci la locul de muncă. Pe plan emoţional, vei avea de suferit în week-end, dar nimic îngrijorător, căci este o ceartă banală. Mare atenţie la reproşuri şi gelozie! 

FECIOARĂ. Deşi eşti o persoană raţională, cînd vine vorba de propria sănătate, îţi ieşi din tipar. Ai o teamă inexplicabilă de medic, dar trebuie să o depăşeşti, pentru că sănătatea ta e cam şubredă săptămîna aceasta. La locul de muncă nu te poţi concentra şi rişti să faci treabă de mîntuială, aşa că nu te înhăma la sarcini complexe şi dificile. Partenerul te susţine în perioada asta, iar tu nu poţi să îi fii decît recunoscător.

BALANŢĂ. Nu eşti în apele tale săptămîna aceasta, iar abilităţile tale de socializare refuză cooperarea cu cei din jur. Ia-ţi o zi liberă ca să te aduni, dacă starea se înrăutăţeşte. La serviciu rişti să intri în conflict cu colegii, tocmai din cauza atitudinii tale. Evită reproşurile de orice fel. Partenerul îţi este alături, dar asta nu înseamnă că îi convine comportamentul tău. În week-end începi să îţi revii.

SCORPION. Te simţi destul de stresat din cauza sarcinilor impuse la locul de muncă. Înainte de a te apuca de treabă, ia o pauză scurtă şi adună-ţi toate forţele, apoi o să ai sporul şi energia necesare. Nu trebuie să te impacientezi. Se anunţă cîştiguri financiare în plus, aşa că fii atent la ocazie. Nu ai apucat să îţi petreci sărbătorile pascale alături de familie şi le cam duci dorul părinţilor tăi. Nu ar strica să le faci o vizită în week-end.

SĂGETĂTOR. Vei avea o săptămînă plină de evenimente. Te afli în sînul familiei şi te mai poţi bucura de timpul petrecut cu ei. La locul de muncă vei fi solicitat şi te vei înhăma la sarcini extrem de dificile. Vei avea nevoie de concentrare şi atenţie maxime. În week-end, deşi eşti liber, vei avea mai multe întîlniri cu prietenii sau anumite cunoştinţe mai vechi, pe care nu le-ai văzut de mult timp.

CAPRICORN. Spre sfîrşitul săptămînii te va preocupa starea de sănătate, dar nu va fi nimic îngrijorător. La locul de muncă se anunţă zile liniştite din punct de vedere al sarcinilor, dar s-ar putea ivi ocazii extraprofesionale ce îţi vor aduce anumite sume de bani. Fii atent şi vei avea de cîştigat. În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, lucrurile nu sînt chiar atît de roz pe cît ţi-ai dori. Gelozia partenerului tău nu îţi dă pace şi trebuie să vă rezolvaţi neînţelegerile.

VĂRSĂTOR. Deşi te afli acasă de sărbători, nu renunţi la criticile cu care i-ai obişnui pe ai tăi. De dragul timpului petrecut alături de rude, fă un sacrificiu şi păstrează anumite aspecte care nu îţi convin pentru tine. Vei avea timp mai tîrziu să discuţi pe îndelete cu părinţii tăi ce te deranjează. Cînd te reîntorci la muncă, constaţi că ai multă treabă, aşa că trebuie să te înarmezi cu răbdare şi atenţie. Superiorii tăi ar putea remarca efortul depus.

PEŞTI. Starea ta de spirit oscilează, iar asta va îngreuna comunicarea cu cei din jur. Nu te lăsa afectat de tot ce se întîmplă în jurul tău şi fă ceva şi pentru tine. Bucură-te de sărbători cît ai timp, căci mai apoi vei avea multă treabă la birou. Eşti cam strîmtorat la capitolul finanţe, aşa că nu ar fi rău să fii mai econom în week-end. Petrece timpul cu partenerul tău şi odihneşte-te pentru a fi în formă săptămîna viitoare.

Sursa: mediafax.ro