DESCOPERA DEFECTELE ZODIEI TALE!

Berbecii sînt superficiali, lenevia este „păcatul” Balanţelor şi al Scorpionilor, iar Leii şi Vărsătorii sînt egoişti. Sună dur?  Vezi în continuare care sînt punctele slabe ale fiecărei zodii.

BERBEC. Despre cei născuţi sub semnul Berbecului se spune că nu toţi „strălucesc” în meseria aleasă. Au imaginaţie bogată şi reuşesc să pună pe hîrtie un plan de lucru eficient, dar se plictisesc la fel de repede şi deseori nu duc la capăt ceea ce şi-au propus. Nu suportă singurătatea, de cele mai multe ori sînt dependenţi de partenerul de viaţă şi se manifestă ca nişte indivizi „de suprafaţă”.

TAUR. Nativii din această zodie sînt conservatori şi acceptă cu greu schimbarea. Nu le place să fie deranjaţi, cei mai mulţi dintre ei au obiceiuri stricte şi ţin mult la programul zilnic. Totodată, Taurii sînt fricoşi cînd vine vorba să-şi exprime părerile. De asemenea, cei din zodia Taurului nu au prea mulţi prieteni, pentru că au tendinţa să intre des în contradicţie cu ceilalţi.

GEMENI. Au un stil de viaţă dinamic şi riscă să-şi petreacă mult timp departe de familie. Cînd sînt pasionaţi de ceva, cei din sfera astrală a Gemenilor se comportă de parcă nu ar mai exista nimic pe faţa pămîntului. Mult prea ambiţioşi, aceştia riscă să rămînă singuri şi o mare parte din ei au mari probleme cînd sînt nevoiţi să socializeze cu ceilalţi. În dragoste sînt pasionali, dar cam pretenţioşi şi mereu puşi pe ceartă.

(continuarea în numărul următor)