CUM ISI DISTRUG ZODIILE VIATA FARA SA STIE!

Orice decizie greșită poate fi îndreptată, dacă vrem! Dar, de cele mai multe ori, nici nu ne dăm seama și viața trece pe lîngă noi. Iată cum își distrug zodiile viața și ce spune zodiacul despre șansele fiecăreia de a repara ceea ce a greșit.

Berbecii sînt prea negativiști!

Nativii Berbeci sînt încăpățînați și iuți, iar prima lor reacție este de respingere, cînd ceva li se pare mai complicat sau diferit. Trăiesc într-un univers negativ în care cei din jurul lor nu vor să se implice!

Taurii nu știu să trăiască viața așa cum e!

Nativii Tauri au tendința să controleze totul și pe toată lumea, iar cînd lucrurile nu ies așa cum vor ei, dau vina pe cei din jur. Taurii trebuie să se acomodeze și să trăiască viața așa cum e, să îndrepte lucrurile rele, dar să se bucure din plin de lucrurile simple și frumoase, fără să le mai controleze.

Gemenii stau prea mult într-un loc!

Surprinzător, Gemenii sînt prea stabili… dar nu în sensul bun! Rămîn prea mult într-o relație, chiar dacă sînt nefericiți, rămîn prea mult la un loc de muncă, deși nu le oferă nicio satisfacție. Incapacitatea lor de a lua o decizie fermă și de a-și schimba viața îi determină să rămînă legați de o situație nefericită.

Racii se pierd în dragoste!

Nativii Raci sînt deosebit de emoționali și sensibili. Cînd cred că au întîlnit dragostea vieții lor, se pierd cu totul în ea. Partenerii lor devin mult mai importanți și lasă totul pentru ei. Dar trebuie să fie atenți să nu se piardă pe ei înșiși.

Leii își ascund cu orice preț vulnerabilitatea

Vor să pară puternici și tari, își ascund orice semn de slăbiciune și nu lasă pe nimeni să le vadă sufletul. Leii confundă vulnerabilitatea cu slăbiciunea și fac tot posibilul să se ascundă de ceilalți. Iar cînd au nevoie de dragoste, se întreabă de ce nu e nimeni lîngă ei!

Fecioarele fac totul să fie perfecte

Nativii Fecioare au un simț critic prea bine dezvoltat. Sînt duri cu ei înșiși, vor să le iasă totul perfect, să fie cei mai buni, dar de cele mai mult ori reușesc doar să fie proprii lor dușmani. Perfecțiunea nu le aduce bucurie și dragoste, doar singurătate.

Balanțele uită să se mai întrebe ce vor ele

Preocupate prea mult să îi împace pe ceilalți și să păstreze un echilibru în relația cu cei din jur, nativii Balanțe uită să se mai întrebe cei vor ei de fapt. Se străduiesc să fie generoși și buni, își reprimă propriile dorințe și se tem să ceară prea mult de la ceilalți.

Scorpionii se refugiază în singurătate

Cînd pierd dragostea și sînt respinși, Scorpionii se refugiază din calea tuturor. Au impresia că le este mai bine singuri și nu își mai deschid inima nimănui. Se lasă greu cuceriți și nu au decît de pierdut!

Săgetătorii se tem de eșec

Nativii Săgetători sînt inventivi și au o mulțime de idei. Se implică în tot felul de proiecte și activități, dar cînd trebuie să ia decizia finală, le este atît de teamă de eșec, încît lasă totul baltă sau, mai rău, îi lasă pe alții să decidă. Și nimic nu mai iese cum vor ei!

Capricornii sînt într-o continuă competiție

Toată viața, nativii Capricorni sînt în competiție cu ceilalți. Se iau la întrecere și fac sacrificii uriașe să aibă mai mult, să ajungă mai sus. Dar uită să se bucure de călătoria în sine, pe care numai noi o putem face frumoasă!

Vărsătorii se lasă influențați de trecut

Nativii Vărsători își încarcă sufletul cu toate eșecurile din trecut. Nu reușesc să șteargă nimic cu buretele și pleacă la drum cu un bagaj prea greu, pe care ceilalți nu îl vor accepta. Ar trebui să lase poverile deoparte și să se bucure de ceea ce primesc.

Peștii se apropie de oamenii nepotriviți

Nativii Pești au tendința să se înconjoare de oamenii nepotriviți și să facă alegeri greșite și în dragoste. Cînd își dau seama, nu sînt în stare să plece, ci fac mai multe sacrificii și compromisuri pentru a menține relația vie, chiar dacă nu merită.

Sursa: libertatea.ro