COMPATIBILITĂŢI ZODII

Vărsător - Gemeni

Vărsător şi Gemeni - doi fericiţi care plutesc pe deasupra lucrurilor.

Aer cu Aer! Ce pretenţii putem avea de la ei? Poate doar aceea de a fi mai atenţi la planul inimii, ca să nu treacă pe lînga sentimente. Este o combinaţie deosebită, minunată, "aerisită", plină de savoare, unde ideile abundă, susţinute de plăcerea Gemenilor de a vehicula informaţia şi de scînteia Vărsătorului de a duce această informaţie pe culmile cele mai înalte ale mentalului.

Geamănul spune "am o idee" iar Vărsătorul exclamă "mi-a venit o idee" - şi astfel dragostea lor se transformă în mişcare mentală manifestată prin conversaţie, călătorie, comunicare, întîlniri amicale sau profesionale, cumpărări rapide de cărţi, ziare, DVD-uri sau rezolvarea rapidă a obligaţiilor telefonice.

Ar fi bine ca, din cînd în cînd, un fel de "consilier sentimental" să le sugereze Vărsătorului şi Gemenilor să se relaxeze, învăţîndu-i să acorde atenţie corpului fizic prin alimentaţie disciplinată şi liniştită, masaj, joc amoros, pentru a-şi încărca astfel, prin fericire, rezervoarele de spontaneitate de care au nevoie în viaţă fizica.