COMPATIBILITĂŢI ZODII

Săgetător - Peşti

Săgetător şi Peşti? Compasiune sau cutezanţă?

Ei bine, să ştiţi că există amor din compasiune, şi asta numai pentru că inima foarte mare şi sensibilă a Peştilor este gata să se sacrifice pentru fericirea unui Săgetător care aspiră la descoperirea adevărurilor fundamentale ale existenţei umane.

Neptunianul Peşte asta şi visează: să-i fie de folos cuiva marele sacrificiu pe care e gata să-l facă de dragul unei mari iubiri, fiindcă asta e natura lui: să-l ridice pe celălalt pînă la nivelul la care îl poate privi de la egal la egal şi apoi să-l ia în braţe cu tot cu cauza pentru care acesta suspină.

Cum să nu-i placă unui Săgetător faptul că cineva "arde" pentru acelaşi scop? Cum să nu-i placă unui Săgetător faptul că cineva i se oferă cu totul? Ce-i drept, misteriosul neptunian (Peştii) ar fi fericit dacă metafizicul jupiterian (Săgetătorul) s-ar interesa de "suferinţele" lui apoase, dar se poate trăi şi fără... Mai ales dacă de el depinde ca relaţia să meargă înainte, în loc s-o lase să se termine.

Este adevărat că, pentru un Săgetător, este un act de curaj să intre într-o relaţie afectivă cu un nativ Peşti. Dar ce, el nu se poate sacrifica puţin? Ce, nu este şi aceasta o aventură la fel de plăcută precum celelalte? În fond, cu cine altcineva dacă nu cu un neptunian alături, va putea el să-l descopere pe Dumnezeu?

Compasiunea şi misterul Peştilor pot hrăni pe termen lung inspiraţia şi cutezanţa Săgetătorului care, astfel, se simte împlinit pe toate planurile, găsindu-şi liniştea afectivă şi împăcarea erotică îndelung căutate.