COMPATIBILITĂŢI ZODII

Fecioară - Scorpion

Fecioară şi Scorpion, Pămînt şi Apă. Teoretic, ar trebui să meargă excelent, pentru că elementele se contopesc şi fiecare îi oferă celuilalt ceva de care are nevoie.

O combinaţie care poate deveni aproape "mistică" pe alocuri, atît de bine va completaţi. Desigur, cu un Scorpion, nimic nu e vreodată sigur, dar Fecioara din tine va şti să intre sub carapacea clădită cu grijă şi să deschidă sufletul complicat al Scorpionului. Ca şi tine, se cunoaşte foarte bine, ştie care-i sînt defectele şi calităţile şi este dispus să asculte criticile (în sfîrşit, cineva care nu se mai supără sau îmbufnează mereu cînd e vorba de perfecţionismul tipic Fecior-elnic).

Este un nativ foarte posesiv, ceea ce pe alocuri s-ar putea să te streseze, mai ales la începutul relaţiei, fiindcă tu ai nevoie de timp ca să analizezi şi să evaluezi cu grijă totul. Este însă foarte generos şi fidel, odată ce a devenit al tău. Iar cum Fecioara priveşte adesea partea cerebrală a dragostei şi chiar se excită mai bine cînd e mai sigură de devotamentul partenerului, asta vă va apropia.

Tu eşti specialistul în "drobul de sare", cel care-şi face mereu griji; ai nevoie de cineva care să-ţi dea siguranţa zilei de mîine, cineva care să fie mereu alături de tine şi să-ţi dea încredere. Scorpionul are o mare încredere în sine şi în viitor, aşa că puterea sa te va relaxa foarte adesea. Îi place să economisească şi nu se avîntă în planuri nebuneşti, aşa că vă veţi înţelege şi pe plan financiar. O relaţie care are mari şanse să dureze pe termen lung.

Ca semn de Pămînt ce te afli, adesea eşti ezitant în sentimente. Scorpionul este însă foarte sentimental şi pasional, spiritual şi aprins, ceea ce te va ajuta şi pe tine să te destinzi mai bine, să fii mai puţin rezervată (toate Fecioarele sînt un pic rezervate sau timide).

Fiind un nativ posesiv şi misterios, Scorpionul te va incita mereu cu personalitatea sa şi te vei simţi o Fecioară iubită şi protejată. Atracţia dintre voi este la fel de mare şi la nivel intelectual: Fecioara este logică, analitică, intelectuală, iar Scorpionul e un vizionar, un creator, specialist în chestiile care ţin de imaginaţie. Adică vă completaţi perfect.

Fiecare din voi este timid la început, numai că Scorpionul este mult mai încrezător în propriile-i forţe şi, aşa cum Scorpionul este secretos şi "volatil", Fecioara este adesea rezervată şi închisă. În cazul în care vor apărea conflicte între voi, norocul este că tu ai o natură înclinată către compromisuri. Scorpionul este foarte "focos", deşi e semn de Apă, aşa că totul e puţin extremist în el şi cu el. Mai ales sexul.

Pe scurt, o relaţie excelentă, în care ai să descoperi un partener ce-ţi dă încredere, te face să te simţi iubit şi în siguranţă.