COMPATIBILITĂŢI ZODII

Leu - Gemeni

Leu şi Gemeni. Foc şi Aer. Ai pus gheara regească pe un Geamăn? Bun, atunci ţine-l, sau mai bine zis ţine-i – Gemenii au atîtea personalităţi încît te vor surprinde în fiecare zi.

Vă plac aceleaşi lucruri: să fiţi în lume, să cheltuiţi, să vă cumpăraţi lucruri scumpe, să aveţi o grămadă de prieteni. Acest Geamăn plin de viaţă îţi va arăta bucuria de a trăi, iar fiecare zi va fi altfel, fiindcă Geamănului îi place varietatea şi cu siguranţă ştie să se distreze, doar e adolescentul zodiacului.

Aerianul Geamăn nu ia nici viaţa nici dragostea aşa de în serios, ca tine. Asta s-ar putea să te deranjeze uneori, dar sînt atîtea lucruri care te fascinează, încît chiar că merită să-i ierţi chestia asta. O să te aducă şi pe culmile fericirii, dar şi pe ale disperării. Dacă reuşeşti să-ţi faci Geamănul să fie fidel, o să ai o relaţie în care nu te vei plictisi niciodată. Nu uita că acest nativ pare foarte degajat şi adesea chiar superficial: nu este deloc astfel, dar modul său de a privi lucrurile diferă atît de mult de al altor muritori (şi chiar de al regelui Leu), încît, în loc să încerce să-l înţeleagă, mulţi vor prefera să spună că nu vorbeşte serios.

Personalitatea Geamănului? Multiplă. Deşi el nu simte că ar fi astfel, ci doar că are multe interese şi este o persoană mai altfel, pentru ceilalţi este la fel de greu de prins ca şi Aerul. Dar, în sfîrşit, ai găsit audienţa pe care o doreai: Geamănul nu numai că se va minuna de ideile şi de stilul tău de a face lucrurile, dar îţi va şi da avînt pentru a porni mereu la drum în împlinirea acestor idei. Te va admira şi te va iubi cu toate personalităţile sale, dacă ai să ai răbdare cu el. Orice Foc are nevoie de Aer ca să ardă, iar acesta este de-a dreptul un vînt care aprinde şi înteţeşte vîlvătaia. Ca semn mobil, Geamănul este mai flexibil (adesea cam prea flexibil, asta fiind una dintre marile lui probleme) decît tine, care eşti semn fix, deci hotărît şi neschimbător. Dacă ai să înţelegi cum trebuie impulsul constant al Geamănului de a-şi crea noi prieteni şi de a petrece (prea) mult timp cu ei, dacă n-ai să fii prea gelos, ai să înţelegi că acest nativ vede în toate celelalte relaţii doar prietenia. Indiferent dacă prietenii săi sînt de acelaşi sex ca el sau nu, Geamănul le acordă aceeaşi atenţie tuturor. Aşa ca să nu te aştepţi chiar la adoraţie zilnică, fiindcă se plictiseşte repede.

Este mereu ocupat, mereu vorbeşte la telefon, mereu are ceva de făcut. Tu eşti stabil şi foarte pasional.

Comunicativ şi generos, va aduce mereu ceva nou în relaţia voastră, iar personalitatea sa te va fascina în dragoste, dar şi în viaţa de zi cu zi.

Semn guvernat de Mercur, Geamănul se îndrăgosteşte mai puţin cu inima şi mai mult cu mintea. Analizează foarte mult o relaţie, deşi adesea nu lasă să se vadă acest lucru, şi se gîndeşte mult pînă se hotărăşte să se stabilească lîngă cineva. Dacă ceva nu va merge bine, poţi fi sigur că Geamănul o să spună. Cu mult tact şi vorbe meşteşugite, dar o să spună, fiindcă acesta e un nativ pentru care tăcerea n-are sens. Iar cînd Geamănul s-a hotărît să-şi rostească îngrijorările, poţi fi sigur că e vorba de ceva serios, înseamnă că deja s-a gîndit temeinic, aşa că ai face bine să asculţi ce spune. Avînd în vedere că, dintre toate semnele zodiacului, tu eşti cel mai bun "instructor", poţi totuşi să-ţi ghidezi Geamănul şi să-l aduci unde vrei tu: puţin mai multă răbdare şi ceva tact vor fi esenţiale.