COMPATIBILITĂŢI ZODII

Gemeni - Leu

Gemeni şi Leu? Aer şi Foc... Sună bine în teorie, practica ne omoară aici! De ce? Fiindcă...

Leul este foarte inflexibil, în timp ce tu eşti flexibilitatea întruchipată. Are idei bine înrădăcinate, are concepte fixe, este încăpăţinat şi de cele mai multe ori trebuie să iasă cum vrea el! Libertatea de care ai atîta nevoie, de la un Leu? Mută-ţi gîndul, Leul te vrea înlănţuit bine lîngă el (într-o dragoste superbă şi teatrală, fiindcă are o inimă laaaargă şi un simţ al actoriei ce nu s-a mai văzut!, dar tot înlănţuire se cheamă că este).

Probabil că la început o să te atragă pasiunea Leului pentru tot ce este strălucitor şi elegant: îi place să iasă în lume şi să aibă tot ce este de calitate (de la şampanie şi caviar pînă la cea mai bună maşină), iar cînd vine vorba de a face curte, e maestru! Aventuros cum este, o să ţină un timp pasul cu tine, dar... tu te vei plictisi primul, fiindcă argintul viu nu poate sta locului cît să-l prinzi. Puţină stabilitate nu ţi-ar strica, iar Leul este un semn care îţi poate oferi acest lucru, dar... eşti gata să accepţi această stabilitate? Sigur, tu te poţi adapta foarte uşor, dar, cînd ai să vrei acelaşi lucru de la un Leu.... ştii răgetul ăla celebru?

Dacă simţi că puţină rutină şi stabilitate nu ţi-ar strica şi dacă te crezi în stare să nu mai stai pe telefon sau cu prietenii mereu-mereu, ci să fii mai constant, ai şanse mari să-ţi ţii Leul pe-aproape. Dar cît va dura pînă ce argintul viu din tine o să-şi spună cuvîntul?

Posesivitatea Leului, iată o altă problemă care s-ar putea să te facă să fugi... ca vîntul. Nu te deranjează dorinţa sa de a conduce, dar cînd o să vrea să te aibă doar pentru sine, să ştie mereu unde eşti şi ce faci... se pare că n-o să-ţi mai placă!

Într-un cuvînt, o fi Leul regele animalelor, dar în mîna ta va fi ca o marionetă: poţi face ce vrei din el. Pînă te plictiseşti şi-ţi cauţi altă jucărie.

În concluzie: ar putea ieşi o relaţie excelentă, foarte armonioasă, cu singura condiţie ca TU să te hotărăşti că-ţi trebuie şi ceva stabilitate pe lumea asta şi să înţelegi că posesivitatea vine din iubire. O relaţie în care tu hotărăşti dacă stingi acest Foc sau îl aprinzi şi mai tare. Dar n-ar fi rău să încerci: în fond, Leul îţi poate oferi atît de multe!