CELE PATRU ZODII CARE VOR AVEA NOROC IN 2017

O casă nouă, cîştiguri financiare semnificative, călătorii în locuri exotice şi tone de iubire?

Iată ce le aşteaptă pe cele mai norocoase zodii în anul 2017.

Taur

Pentru nativii în zodia Taur, va fi un an stabil, atît din punct de vedere emoţional cît şi financiar. 2017 este anul în care Taurul va fi capabil să ducă la îndeplinire planuri îndrăzneţe, iar ideile bune vor veni una după alta. Dorinţele lor se vor împlini în momentul potrivit, exact atunci cînd au nevoie cel mai mult să se împlinească. Taurul va fi un mare sprijin pentru cei dragi, fiindu-le alături cu cele mai bune sfaturi. Cu toate acestea, Taurii trebuie să fie atenţi la stilul lor de viaţă, pentru că, odată cu schimbările în bine, au şanse mari să ia în greutate.

Fecioară

În anul acesta, Fecioarele îşi vor urma visele, idealurile şi vor continua să-şi cultive relaţiile personale. 2017 va fi un an plin de energie pentru nativii acestei zodii, aceştia avînd şansă să implementeze o mulţime de idei noi în carieră. Aşa că nu e de mirare că Fecioarele vor beneficia de promovări în funcţie sau creşteri substanţiale de salariu în această perioadă. 2017 este, de asemenea, un an bun pentru călătorii, dar nu atît de bun din punct de vedere sentimental, domeniu în care Fecioara are nevoie de multă răbdare şi diplomaţie.

Vărsător

2017 va fi un an grozav pentru nativii din zodia Vărsător. În sfîrşit, aceştia îşi vor găsi echilibrul în viaţă şi răspunsuri la cele mai profunde şi intime probleme. Va fi un an al călătoriilor şi al revelaţiilor. Oportunităţile pe care Vărsătorii le vor întîlni sînt nenumărate. De asemenea, relaţiile sentimentale capătă un contur frumos în 2017. Pentru că sînt vulnerabili la stres, Vărsătorii trebuie să găsească soluţii să iasă din situaţiile stresante.

Scorpion

2017 va fi un an excelent, sub toate aspectele, pentru Scorpioni. Va fi o perioadă plină de iubire, prietenie, un an în care nativii îşi vor putea consolida relaţiile de orice fel. Scorpionii vor comunica mai uşor, vor avea curajul să-şi propună ţeluri măreţe şi să le îndeplinească fără efort. Uşile se vor deschide uşor, atîta timp cît nativii vor avea încredere în propriile forţe şi curaj. Mici probleme pot apărea în sfera sănătăţii.

Sursa: one.ro