CELE MAI ZGIRCITE ZODII!

Au bani cum nu au alții, dar preferă să „moară de foame”

Pentru fiecare dintre noi există o zodie care se reprezintă în totalitate. Fie că te numeri printre cei care cred sau nu în semnele zodiacale, află că totul este pus sub semnul astrelor, iar acestea nu mint niciodată!

Dacă există zodii bune și darnice în horoscop, ei bine, de ce să nu vorbim și despre cealaltă parte, a nativilor zgîrciți din cale-afară! Așadar, iată un top al celor mai zgîrcite zodii, în care cu siguranță nu ți-ai dori să fii!

Cele mai zgîrcite zodii sînt: Gemeni, Fecioară și Scorpion. Aceștia nu duc niciodată lipsă de bani și, cu toate că își doresc lucruri, nu scot din portofel nici măcar un leu pentru o plăcere proprie! De ajutat pe alții, nici nu mai vorbim, căci acești nativi zgîrciți sînt în stare să „moară de foame cu pîinea în traistă”, decît să miște vreun deget atunci cînd vine vorba de bani.

Toate aceste zodii zgîrcite vor deveni, de-a lungul vieții, sclavii propriei averi, căci nu vor împărți bunurile pe care le au nici măcar cu persoanele apropiate. Mai mult, acești nativi zgîrciți  trăiesc cu impresia că nu este suficient ceea ce fac și cu teama că ar putea pierde totul rapid, economisesc continuu banii pe care îi cîștigă.

Sursa: spynews.ro