CEI MAI BUNI ANGAJATI, IN FUNCTIE DE ZODIE

Obişnuieşti să îţi menţionezi zodia în CV? Iată că unele companii îşi aleg potenţialii angajaţi în funcţie de semnul zodiacal.

O companie australiană încuraja candidaţii aparţinînd unor zodii precum Taur, Vărsător, Berbec, Capricorn sau Leu să aplice pentru un anumit post pentru că, potrivit purtătorului de cuvînt al companiei, aceşti nativi se numără printre cei mai buni angajaţi.

Data naşterii trădează personalitatea, iar aceasta determină calităţile unui angajat model.

CAPRICORN. Aceşti nativi sînt productivi şi se vor descurca în situaţii pe care le percep ca fiind provocări. Tind să se plictisească dacă nu le este solicitată capacitatea de a se ocupa de mai multe sarcini în acelaşi timp şi se concentrează mai mult pe a reuşi pe plan profesional, lăsînd deoparte prieteniile de la locul de muncă. Cu toate acestea, faptul că se concentrează atît de mult îi poate afecta, limitîndu-le orizontul şi făcîndu-i să fie reticenţi în ceea ce priveşte schimbările. Cît despre entuziasmul lor, acesta păleşte dacă nu sînt recompensaţi cum se cuvine.

VĂRSĂTOR. Nativilor din zodia Vărsătorului le place să încerce lucruri noi şi apreciază atunci cînd li se dau sarcini variate. Muncesc din greu, însă lucrează în propriul ritm şi apreciază compania celor din jur. Se plictisesc, totuşi, destul de repede şi îşi caută un alt colectiv atunci cînd simt că lucrurile stagnează.

PEŞTI. Sînt cunoscuţi pentru loialitate şi hărnicie, însă doar atunci cînd postul ocupat li se pare cel potrivit. Un angajat din zodia Peştilor este fericit atunci cînd crede cu tărie că politica firmei în care lucrează se mulează perfect pe setul lui de principii. Numai atunci renunţă la a visa cu ochii deschişi şi devine extrem de disciplinat. Dacă postul ocupat nu este pe placul lor, atunci nativul din zodia Peştilor va pierde timpul visînd la o viaţă mai bună, în loc să încerce să schimbe ceva.

BERBEC. Ambiţioşi şi centraţi pe obiective, nativii din zodia Berbecului lucrează bine singuri sau dînd ordine. Sînt atenţi şi dedicaţi, însă dacă nu li se oferă suficientă responsabilitate şi şansa de a avansa, firea lor competitivă îi determină să schimbe peisajul.

TAUR. Albine dedicate la locul de muncă, Taurii nu au nicio problemă cu sarcinile repetitive. Ba mai mult, o atmosferă agitată şi prea multă competitivitate îi transformă în angajaţi stresaţi şi morocănoşi. Încăpăţînarea lor este singurul impediment atunci cînd vine vorba de succesul lor pe plan profesional. Cîtă vreme se simt utili şi văd oportunităţi de avansare, Taurii sînt răbdători şi productivi.

Sursa: rtv.net