CE TALISMAN NOROCOS ITI PROTEJEAZA ZODIA IN 2018

O mulțime de oameni poartă talismane și simboluri norocoase, mici amulete sau pandantive care i-au protejat de-a lungul anilor. Astrologii spun, însă, că există doar anumite talismane care îți protejează zodia, iar acestea sînt alese în fiecare an, în funcție de influențele astrale.

Berbecul și simbolul cheii

Cheia este simbolul care protejează zodia Berbec în acest an. Poartă un pandantiv cu o cheie sau agață o cheie mică la portofel. Mai poți purta și bluze brodate cu simbolul cheilor sau eșarfe cu aceleași simboluri norocoase.

Taurul, protejat de numărul 7

Zodia Taur este cea mai puternic influențată de numerele norocoase din numerologie, iar numărul cel mai potrivit să o protejeze în acest an este 7. Poartă 7 brățări sau un charm din argint sub forma cifrei 7. Ține mereu 7 monede separat în portofel și ai grijă să nu le cheltuiești pînă la sfîrșitul anului.

Gemenii și zarurile

Tuturor le plac zarurile. Se numără printre cele mai vechi simboluri ale norocului, iar anul acesta ele le vor purta noroc Gemenilor. O pereche de zaruri supradimensionate ar fi perfecte pentru birou, pentru că Gemenii se confruntă cu probleme în carieră în 2018.

Racul mizează pe gărgărițe

Nativii Raci sînt foarte apropiați de natură și au nevoie de un talisman care să amintească de natura lor afectuoasă. Gărgărița sau buburuza este talismanul lor norocos în acest an și, probabil, mulți nativi ai zodiei vor purta buburuze în curînd, de mărțișor. Dar ar fi bine să le păstreze tot anul!

Leul și cristalele strălucitoare

Pandantivele cu pietre prețioase sau cristale strălucitoare sînt de bun augur în fiecare an pentru nativii Lei. În mod deosebit, anul acesta, trebuie să poartă cristale albe, transparente și strălucitoare precum diamantul sau zirconiu. Lumina pe care o reflectă aceste pietre protejează zodia Leului.

Fecioarele trebuie să poarte pandantive de deochi

Ochiul albastru de deochi este cel mai bun talisman pentru Fecioare în acest an. El le va feri de necazuri și de energiile negative care le pot destabiliza planurile. Un pandantiv cu faimosul ochi albastru trebuie purtat zi de zi.

Balanțele își găsesc echilibrul în triunghiuri

Orice pandantiv sau bijuterie sub formă de triunghi îi va apăra pe nativii Balanțe de necazuri, de invidie și gelozie. Anul acesta, triunghiurile le poartă noroc în dragoste și în familie.

Scorpionul alege potcoava

Potcoavele, fie ele la dimensiune reală, fie mici și delicate, realizate din aur, protejează zodia Scorpionilor. Iar ei au nevoie de potcoave ori de cîte ori se gîndesc la o afacere sau la banii lor.

Săgetătorul are nevoie de o ancoră

Simbolul marinarilor și al aventurilor pe mări îndepărtate, ancora este perfectă anul acesta pentru Săgetători. Îi protejează la drum lung, pentru că vor dori să călătorească mult, dar mult mai important este că va avea grijă să le păstreze viața echilibrată.

Capricornul mizează pe trifoiul cu patru foi

Se spune că nu e ușor să găsești un trifoi cu patru foi în natură, dar Capricornii trebuie neapărat să poarte unul în 2018. Va fi talismanul lor norocos cînd se anunță probleme financiare și profesionale prea dificile.

Vărsătorii au nevoie de o inimă

Bărbați sau femei, nativii Vărsători trebuie să poarte o inimă mică și discretă, fie la brățară, la lănțișor sau la ceas. Va fi sursa lor de energie pozitivă în momentele cheie în care au de luat decizii majore.

Peștii au nevoie de o capcană de vise

Sînteți deja familiarizate cu acele capcane pentru vise care arată ca o pînză de paianjen, de care atîrnă diverse talismane și pene. Originea acestor capcane se regăsește în credințele indienilor din America de Nord. Se spune că visele se prind în pînză, cele bune alunecă pe pene, cele rele se pierd prin orificiul din mijlocul capcanei. Iar nativii Pești au nevoie să scape de toate visele urîte anul acesta și să învețe să le păstreze pe cele bune.

Sursa: libertatea.ro