CE SURPRIZE PREGATESC ASTRELE PENTRU TOATE ZODIILE TOAMNA ACEASTA

Zodiile favorizate în această toamnă sînt cele de Pămînt (Taur, Fecioară, Capricorn) şi de Apă (Rac, Scorpion și Pești), care beneficiază din plin de dragoste şi de atenţie sporită din partea tuturor. Ele vor fi primele care vor reuşi să îşi ducă la îndeplinire dorinţele vechi, legate de căsnicie, de familie sau de carieră.

Zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) caută echilibrul emoţional, se înconjoară de prieteni şi trec mai uşor peste zilele mohorîte, iar nativii cu semne de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) sînt şi ei prinşi în vîrtejul grijilor pe care le aduce prima parte a toamnei, dar se bucură apoi de roade bogate în urma muncii lor.

Zodia BERBEC

În 5 septembrie Mercur și-a încheiat mișcarea retrogradă și se întoarce la mersul lui direct în zodia Leului, ceea ce va fi de bun augur și pentru zodia ta. Începe o perioadă bună pentru carieră sau pentru afaceri, pentru economii și pentru investiții în folosul familiei.

5 octombrie – Luna plină sosește în zodia ta și, timp de aproape o săptămînă, te va ajuta să faci curățenie… pe toate planurile. Este momentul prielnic pentru a scăpa de vechituri și de obligații care te împovărează și pentru a lăsa în urmă amicii profitori.

Zodia TAUR

20 septembrie – Venus, astrul guvernator al zodiei tale, va ajunge în semnul Fecioarei unde va avea o influență benefică asupra destinului tău. Poate apărea schimbări la care nu te așteptai, dar care te vor ajuta să îţi definești mai bine dorințele și planurile de viitor și să capeți ceea ce dorești.

4 noiembrie – va fi Lună plină în Taur, un moment marcat de dragoste și de echilibru, de fericire conjugală și împliniri sufletești. Va începe o perioadă în care viața va fi mai tihnită și te vei bucura de tot ceea ce îți poate oferi mai frumos o familie unită.

Zodia GEMENI

Din 5 septembrie, Mercur, astrul cel mai important pentru zodia Gemenilor, își încheie mersul retrograd în Leu și revine la traseul lui direct. Această schimbare este deosebit de importantă pentru viața sentimentală a Gemenilor, mai ales dacă au avut probleme în ultimele luni.

14 octombrie – Venus va intra în zodia de Aer a Balanței, avînd o influență semnificativă și asupra Gemenilor. Ea marchează începutul unei perioade favorabile, în care se pot împlini noi dorințe și se pot face alegeri inspirate în mediul profesional.

Zodia RAC

Din 6 septembrie, Luna plină în Pești, va favoriza un moment prielnic pentru nativii Raci, care vor putea încheia cu succes o activitate obositoare. Mulți Raci vor pune capăt unei etape sau unei perioade mai dificile și se vor orienta către activități și planuri noi, mult mai profitabile și ușoare.

17 octombrie – tranzitul lui Mercur în Scorpion poate fi benefic Racilor toamna aceasta din punct de vedere financiar. La mijlocul toamnei, vor avea mai multe ocazii să găsească un loc bun de muncă, să facă o afacere nouă sau să adune bani pentru zilele dificile de iarnă.

Zodia LEU

În 5 septembrie, Mercur și-a încheiat mersul retrograd și revine pe traiectoria lui directă în zodia ta, ceea ce va aduce multe avantaje și beneficii imediate. Pînă la mijlocul lunii septembrie, ai șanse mari să recuperezi banii cheltuiți în vară și să începi iar să faci economii.

5 octombrie – Luna plină care sosește în această zi în Berbec este de bun augur pentru nativii Lei care caută dragostea sau care vor să se întoarcă la o iubire pierdută. Va urma o perioadă lungă cu seri romantice și cu întîlniri pline de pasiune, pentru cei care știu să dăruiască dragoste.

Zodia FECIOARĂ

20 septembrie – Luna nouă și Venus intră în zodia ta și formează o conjunctură astrală deosebită, cu multe șanse în plan profesional. Următoarea decadă trebuie să fie o perioadă cu schimbări în carieră, cu oportunități pe care nu le-ai mai avut niciodată.

4 noiembrie – Luna plină din Taur este de bun augur pentru nativii Fecioare care urmăresc o nouă afacere sau o altă sursă de cîștiguri. Ea va marca începutul unei perioade în care trebuie să economisești tot ceea ce cîștigi în plus pentru a trece cu bine peste iarnă.

Zodia BALANȚĂ

30 septembrie – primești vizita lui Mercur care va rămîne în zodia ta pînă la jumătatea lunii octombrie. Va fi o perioadă benefică pentru cîștiguri, pentru economii sau pentru cumpărături utile, care îți vor simplifica stilul de viață.

19 octombrie – Luna nouă care ajunge în zodia ta poate declanșa anumite schimbări benefice și poate aduce avantaje noi la locul de muncă. Se vor ivi oportunități cînd te aștepți mai puțin, dar trebuie să iei decizii ferme și să nu lași timpul să treacă degeaba pe lîngă tine.

Zodia SCORPION

Luna plină din zodia Peștilor începînd cu 6 septembrie poate fi benefică pentru planurile de familie toamna aceasta, pentru dragoste și pentru noi proiecte de cuplu. Va marca o perioadă în care trebuie să discuți despre viitorul copiilor sau despre viitorul căsniciei voastre.

10 octombrie – va ajunge în zodia ta Jupiter, marele astru al șanselor, cu care te întîlnești doar o dată la trei ani. Datorită lui, vei traversa schimbări majore și vei avea mai multe ocazii să îți îmbunătățești cariera. Va fi o perioadă dinamică, în care vei munci mult, dar vei avea și beneficii.

Zodia SĂGETĂTOR

10 octombrie – Jupiter, astrul guvernator al Săgetătorilor, părăsește Balanța și intră în zodia Scorpionului, unde va pune accentul pe carieră și afaceri și poate aduce vești bune legate de bani și moșteniri. Săgetătorii ambițioși vor găsi o cale ocolită, dar sigură de a ajunge unde vor.

5 noiembrie – Mercur va intra în zodia Săgetător, unde va rămîne pînă la începutul anului 2018, traversînd și o perioadă de retrogradare. Nativii zodiei trebuie să profite de Mercur și să încerce să găsească orice soluție pentru a cîștiga mai mulți bani în ultimele luni ale anului.

Zodia CAPRICORN

20 septembrie – Luna nouă în Fecioară va fi un moment prielnic și pentru Capricornii care sînt interesați să schimbe anumite aspecte din viața lor, să își renoveze casa sau să își cumpere o locuință nouă. Este un moment astral benefic pentru investiții și pentru achiziții pe termen lung.

4 noiembrie – Luna plină în Taur îndeplinește dorințe legate de familie, de carieră, de cîștiguri și schimbări. Este un moment care poate marca încheierea unei perioade cu multă muncă și care poate aduce profitul dorit. Mulți nativi vor pune capăt unei situații dificile și vor ieși în cîștig.

Zodia VĂRSĂTOR

22 septembrie – echinocțiul de toamnă poate fi un moment deosebit pentru zodia ta și norocos. Se echilibrează anumite lucruri, găsești o cale de compromis într-o situație dificilă sau reușești să te apropii mai mult de un om greu de abordat, dar care te poate ajuta pe viitor.

5 noiembrie – tranzitul lui Mercur prin Săgetător te va influența puternic toamna aceasta și îți va oferi șansa să faci anumite schimbări dorite, dar și să călătorești mai mult. Pot apărea ocazii nesperate de a pleca în străinătate și trebuie să încerci experiențe noi pentru a descoperi noi avantaje.

Zodia PEȘTI

Din 6 septembrie va fi Lună plină în zodia ta și vor veni cîteva momente frumoase și pline de bucurie. Este un moment dedicat relației conjugale sau unei noi iubiri, dacă ești singur și încerci să te apropii de cineva. Vei descoperi că poți avea încredere din nou într-un om din trecutul tău.

10 octombrie – intrarea lui Jupiter în Scorpion, o zodie de Apă cu valențe puternice, poate fi de bun augur și pentru nativii Pești. Jupiter este supranumit marele benefic al zodiacului și întotdeauna aduce șanse noi pentru zodiile pe care le influențează. Poate fi o perioadă excelentă pentru cariera Peștilor.

Sursa: libertatea.ro