CE FLOARE SINTETI?

Cifra care vă reprezintă ziua de naştere poate să vă dea informaţii prețioase despre dumneavoastră: cine sînteți, care vă este drumul în viaţă şi ce trebuie să faceți pentru a fi fericiți.

Floarea-soarelui
Zile de naștere 1, 10, 19 sau 28

Cine sînteți? O persoană care, asemenea florii-soarelui, are nevoie de strălucire. Sînteți dinamic(ă), plăcut(ă), genero(a)s(ă), vreți să vă aflați în centrul atenţiei şi chiar aveți un magnetism care acaparează atenţia multor persoane! Aveți idei bune şi sînteți în stare să le puneți în practică. Felicitări!

Destin: În tinereţe puteți alege un drum care să nu ducă nicăieri… numai că vă veți opri la timp. Oricum, vă veți descurca minunat în cele mai dificile situaţii! Oamenii vă vor admira pentru faptele dumneavoastră.

Ce să faceți pentru a fi fericit(ă)? Să vă lăsați călăuzit(ă) de ceea ce simţiți, dar să nu călcați în picioare sufletele celorlalţi. Să vă străduiţi să nu fiți autoritar(ă), impulsiv(ă) sau imprudent(ă)!

Bujor
Zile de naștere 2, 11, 20 sau 29

Cine sînteți? O persoană foarte pasională în tot ceea ce faceți! Sînteți perseverent(ă), oricît de dificilă ar părea situaţia în care vă aflați. Sînteți loial(ă), vă îndepliniți responsabilităţile într-un mod exemplar. Nu puteți trăi singur(ă), sînteți pasional(ă), dar şi foarte posesiv(ă), uneori sufocant(ă) în manifestările de tandreţe.

Destin: Vă place mult natura, dar acţiunile dumneavoastră au ca scop asigurarea unui trai confortabil, fără probleme. Din acest punct de vedere sînteți un(o) învingăto(a)r(e)!

Ce să faceți pentru a fi fericit(ă)? Să nu subapreciați oamenii şi să nu-i jigniți. Să nu fiți încăpăţînat(ă) şi inflexibil(ă). Fiți mai curajo(a)s(ă)! Doar respectînd aceste principii veți fi împăcat(ă) și cu cei din jur.

Papucul-doamnei
Zile de naștere 3, 12, 21 sau 30

Cine sînteți? O persoană instabilă şi imprevizibilă, exuberantă şi timidă în acelaşi timp. Nu vă place să stați prea mult într-un loc, situaţiile şi personajele trebuie să se schimbe pentru a vă simţi bine. Programele şi regulamentele nu sînt pentru dumneavoastră, fiindcă aveți impresia că vă îngrădiți libertatea la care ţineți atît de mult. Sînteți foarte curio(a)s(ă) şi aveți nevoie în permanență de lucruri care să vă alimenteze curiozitatea.

Destin: Deşi puneţi totul sub semnul jocului dragostei şi al întîmplării, informaţiile pe care le acumulaţi vă fac indispensabil(ă) din punct de vedere profesional. Aveţi, de asemenea, o capacitate mare de adaptare şi integrare.

Ce să faceți pentru a fi fericit(ă)? Să nu mai fiți atît de superficial(ă)! Să vă fie mai clară noţiunea de fidelitate. Să nu mai fiți împrăştiat(ă), mai multă rigurozitate vă va ajuta în tot ce veți întreprinde.

Albăstrea
Zile de naștere 4, 13, 22 sau 31

Cine sînteți? O persoană fidelă, care, la rîndul său, are mare nevoie de stabilitate. Aveți un dezvoltat simț al ordinii şi începeți de multe ori să organizați şi vieţile celorlalţi. Dar firea dumneavoastră profundă şi sensibilă va fermeca orice persoană care vă va cunoaşte cu adevărat. „Nu-mă-uita”, nu-i aşa?

Destin: Toate acţiunile pe care le veți întreprinde au un grad minim de risc. În concluzie, succesul vă va fi de la bun început asigurat 90%.

Ce să faceți pentru a fi fericit(ă)? Dați dovadă de tact cînd vă impuneți punctul de vedere. Exprimaţi-vă sentimentele faţă de iubit(ă) şi faţă de familie!

Iris
Zile de naștere 5, 14 sau 23

Cine sînteți? O persoană dinamică, sociabilă şi sinceră, simpatică şi foarte inteligentă. Sînteți echilibrat(ă), dar o jignire vă poate transforma într-un vulcan! Respectați oamenii şi aşteptați acelaşi lucru din partea lor. Aveți o mare capacitate de adaptare.

Destin: Puteți deveni dependent(ă) de plăceri de tot felul care, odată gustate, vă iau în stăpînire. Cu umor, veți întreţine multe relaţii doar la nivelul flirtului, pentru că vă distrează seducţia în sine, dar şi sexualitatea. Persoanele din jurul dumneavoastră vor fi capabile să poarte discuţii interesante, pentru că alt gen de oameni nu acceptați în preajmă. E ok să fiți selectiv.

Ce să faceți pentru a fi fericit(ă)? Să vedeți lucrurile aşa cum sînt şi să fiți mai reţinut(ă).

Mac
Zile de naștere 6, 15 sau 24

Cine sînteți? O persoană intuitivă, care anticipează situaţii şi chiar face profeţii în toată regula! Sînteți un bun psiholog, nimeni nu poate avea secrete faţă de dumneavoastră. Sînteți sensibil(ă), rafinat(ă) şi vă cufundați uneori în reverii adînci…

Destin: Sînteți romantic(ă) şi toată viaţă veți căuta un partener potrivit. Din acest motiv s-ar putea să vă căsătoriți de mai multe ori… Sînteți senzual(ă) şi vă căutați echilibrul în prezenţa iubitei/iubitului. Absenţa unui partener potrivit vă poate duce la dezechilibru interior. E totuşi posibil ca, în cele din urmă, ea/el să apară în carne şi oase.

Ce să faceți pentru a fi fericit(ă)? Să vă descoperiți şi să vă folosiți aptitudinile! Evitați alcoolul şi drogurile!

Orhidee
Zile de naștere 7, 16 sau 25

Cine sînteți? O persoană sensibilă, cu un simț dezvoltat al datoriei. Sînteți gata să-i ajutați pe cei din jur într-un mod total dezinteresat. Vă detașați în mulţime, cu toate că nu o faceți într-un mod conştient. Sînteți de o frumusețe izbitoare, care nu se încadrează neapărat într-un tipar, ci pur şi simplu atrage atenţia.

Destin: Veți fi dezamăgit(ă) cînd veți observa că ceilalţi nu acceptă regulile de onestitate de la care dumneavoastră nu vă abateți. Sînteți marcat(ă) de tristeţe în mod obişnuit, dar trebuie să o controlați. Călătoriile ar fi o soluţie pentru a vă risipi melancolia în peisaje. Căminul pe care vi-l doriţi e unul bine organizat. Ştiți să iubiți, iar profunzimea sentimentelor dumneavoastră va fi pentru partener o binecuvîntare!

Ce să faceți pentru a fi fericit(ă)? Călătoriți! Nu-i luați pe ceilalţi prea în serios!

Margaretă
Zile de naștere 8, 17 sau 26

Cine sînteți? O persoană modestă, rezervată, dar perseverentă. Sensibil(ă), susceptibil(ă), prudent(ă). Sînteți în defensivă, de multe ori capitulați prea uşor.

Destin: Veți avea prieteni puţini, dar adevăraţi. Sînteți tandru(ă) şi aşteptați acelaşi lucru de la partener, aşa că-l veți căuta destul timp… Dar cu adevărat important e fericirea care vă va umple într-o zi inima, pentru că sînteți o persoană norocoasă!

Ce să faceți pentru a fi fericit(ă)? Să nu fiți suspicio(a)s(ă) cu toată lumea.

Trandafir
Zile de naștere 9, 18 sau 27

Cine sînteți? O persoană temperamentală şi impulsivă, adesea expusă consecinţelor neplăcute ale propriilor fapte. Acceptați sarcini dificile şi sînteți foarte curajo(a)s(ă). Sînteți capabil(ă) să faceți mari sacrificii. Familia şi prietenii se pot bizui pe dumneavoastră. Aveți o receptivitate ascuţită la stimulii sentimental-erotici.

Destin: Nu se poate trece uşor peste interesele dumneavoastră vitale. Îi veți deranja pe mulţi din cauza simţului moral foarte dezvoltat. Veți urmări idealuri cărora le veți consacra întreaga dumneavoastră energie.

Ce să faceți pentru a fi fericit(ă)? Să nu vă neglijați partenerul.

Sursa: stilultau.ro