CE FIXATII AI, IN FUNCTIE DE ZODIE?

(continuare din numărul trecut)

Capricorn

Prima dorinţă fixă a nativului din Capricorn este dorinţa de control – asupra oamenilor, asupra instituţiilor, asupra întîmplărilor. Pentru această dorinţă recurge la strategii insesizabile, devine foarte modest, dar de fapt este orgolios şi extrem de ambiţios pentru a-şi atinge scopurile mai mult sau mai puţin nobile. Oricum ar fi, dincolo de fixurile lui, Capricornul este, alături de Scorpion, un lider, un personaj care face ca roata să se învîrtă.

Vărsător

Fixurile Vărsătorului constau în veşnicile lui contradicţii: e liberal, dar cu idei conservatoare peste care nu trece, e indiferent, dar foarte afectat, cu accese paranoice, un singuratic cu nevoi sociale mari, altruist şi egoist, idealist şi realist. Un nativ al acestui semn astral te poate surprinde oricînd, oricum, fiind mereu într-un fel de răzvrătire.

Peşti

Poate să se răstoarne lumea în jurul lui, el va crede în continuare în intuiţia sa, în emoţiile sale. Cei mai mulţi Peşti sînt urmăriţi toată viaţa chiar de un sindrom al relativităţii, întotdeauna crezînd că realitatea are mult mai multe feţe. De aceea, Peştii sînt urmăriţi de toane, mofturi, manii… Au fixurile specifice legate de mistic, magie, fantastic, superstiţii.

Sursa: one.ro