CARE ESTE TALISMANUL TAU NOROCOS, IN FUNCTIE DE ZIUA IN CARE TE-AI NASCUT

Luni - Cheile norocoase

Cei care s-au născut luni au un talisman norocos plin de semnificaţii. Fiind prima zi a săptămînii, cei născuţi în această zi au foarte multe abilităţi dezvoltate, dar mai ales ambiţia şi spiritul de lider. Cheile, talismanul lor norocos, trebuie să fie purtate cîte trei, pentru că fiecare dintre ele semnifică ceva: bani, sănătate, dragoste. Se spune că fiecare cheie deschide cîte una dintre aceste uşi şi îi ajută pe purtătorii lor să aibă succes pe aceste planuri.

Marţi - Potcoava norocoasă

Persoanele născute marţea sînt aşa numiţii „cei din umbră", persoanele care participă activ la tot ceea ce se întîmplă în jurul lor, dar nu le place să se afişeze şi să iasă în faţă atunci cînd este nevoie. Sînt oameni simpli şi modeşti cărora li se potriveşte foarte bine potcoava în rolul de talisman norocos care le asigură o stabilitate satisfăcătoare pe toate planurile. Acest talisman are grijă în special de familie, cămin şi domeniul profesional.

Miercuri - Steaua norocoasă

Se spune despre cei care s-au născut miercurea că sînt persoane echilibrate şi că reuşesc de fiecare dată să găsească o stare de echilibru şi de linişte ce îi ajută să atragă toate energiile pozitive. Steaua este un simbol străvechi inventat de Pitagora ce semnifică misterele Universului. Se mai credea pe vremuri că stelele erau simbolul oamenilor bogaţi ce reuşeau să atragă averi semnificative, aşa că cei care sînt guvernaţi de acest talisman vor avea noroc pe plan financiar.

Joi - Trifoiul norocos

Cei născuţi joia au deosebita onoare sa fie protejaţi de către unul dintre cele mai puternice talismane, trifoiul cu patru foi. Trifoiul este un simbol celtic ce guvernează şi ocroteşte în acelaşi timp patru mari arii ale vieţii: Faima, Banii, Dragostea şi Sănătatea. Se spune că dacă porţi un trifoi cu patru foi în semn de talisman norocos, dragostea va fi alături de tine toata viaţa, dacă primeşti unul - acesta te va apăra de toate relele din lume, iar dacă visezi un trifoi cu patru foi vei fi fericit/ă toată viaţa.

Vineri - Ghinda norocoasă

Persoanele născute vinerea sînt foarte liniştite şi raţionale, au o legătură foarte puternică cu natura şi încearcă să îşi ia toata energia din mediul înconjurător. Talismanul lor norocos este ghinda, care era purtat de către englezi în timpul cuceririlor nomade fiind aducătoare de noroc şi purtătoare de putere, prosperitate şi sănătate. În acelaşi timp, ghinda reprezintă şi o forţă spirituală foarte importantă.

Sîmbăta - Caduceul norocos

Sîmbăta este o zi liniştită şi agitată în acelaşi timp. Este prima zi de week-end şi ziua în care ne organizăm toate activităţile pe care nu am reuşit să le ducem la bun sfîrşit în timpul săptămînii. Cei născuţi sîmbăta sînt oameni foarte activi, iar talismanul lor norocos este caduceul, un talisman aducător de noroc încă de pe vremea vechilor greci şi a egiptenilor. În acelaşi timp, este un talisman protector al sănătăţii şi al păcii, fiind recunoscut pentru puterile lui vindecătoare şi liniştitoare. Şarpele este simbolul ce reprezintă binele şi răul, iar aripile sînt aripile lui Mercur, considerat mesagerul tuturor zeilor antici.

Duminica - Craniul norocos

Cei născuţi duminica sînt persoane calde, blînde şi foarte liniştite, fiind născuţi în ziua în care Dumnezeu s-a odihnit după ce a creat lumea. Craniul este considerat un simbol de avertizare, mai mult decît orice altceva, însă în rolul de talisman norocos, el este alungătorul spiritelor rele şi aducător de energii pozitive ce au un rol foarte important în ceea ce priveşte sănătatea, scînteia vieţii şi viaţa spirituală. În multe culturi, craniul este considerat aducător de noroc, sănătate şi bunăstare financiară, fiind un simbol foarte puternic.

Sursa: kudika.ro